Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helian opiskelijat ideoivat Veikkausliigajoukkue PS Kemille joukkorahoitusprojektin – Tukijajoukkoon liittyi myös Teuvo Lyly

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian opiskelijat ideoivat Veikkausliigajoukkue PS Kemille joukkorahoitusprojektin – Tukijajoukkoon liittyi myös Teuvo Lyly

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2016 klo 11:01
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

PS Kemin joukkorahoitusprojekti on saanut sarjakuvasankari Teuvo Lylyn tukijakseen. Teuvon luvataan seikkailevan mm. PS Kemin joukkorahoitetussa kalenterissa, jonka fanit saavat omakseen. Haaga-Helian ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat mukana ideoimassa PS Kemin joukkorahoituskampanjaa.

Joukkorahoitusprojektissa syntyy opiskelijoiden toimesta myös mobiilisovellus, jolla voi seurata seuran ja projektin kuulumisia. Aluksi sovellus on saatavilla vain Android-laitteisiin, joka valmistunee toukokuun loppuun mennessä.

PS Kemin joukkorahoitusprojekti kansainvälistyy

PS Kemin joukkorahoitusprojekti on saanut myös kansainvälisiä tukijoita. Joukkorahoituksen mahdollistama helppous osallistua seuran tukemiseen on tuonut projektille tukijoita mm. Alankomaista, Kiinasta ja Saksasta.

- Jalkapallon on maailman katsotuin urheilulaji ja sen tukeminen selvästi yhdistää kansalaisuuksista riippumatta. Olemme mahdollistaneet sponsoreille yritysjoukkorahoituksen, jossa vastineeksi on luvassa mielenkiintoisia kontakteja ja tilaisuuksia, joihin pääsee joukkorahoituksen kautta. Tämä on helppo tapa tehdä yritystä näkyväksi tärkeän hankkeen yhteydessä, toteaa lehtori Tuomo Ryynänen Haaga-Heliasta.

Joukkorahoitusprojekti yrityksille on voimassa toistaiseksi. Yksityiset henkilöt voivat sijoittaa 15.6.2016 asti osoitteessa www.pskemisoccer.fi.

Lisätietoa
Tuomo Ryynänen, lehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, puh 044 339 6006
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs