Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helian opiskelijat aloittivat yhteistyön maailmanmestari Marcus Grönholmin kanssa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian opiskelijat aloittivat yhteistyön maailmanmestari Marcus Grönholmin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2015 klo 17:15
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian myynnin opiskelijat tekevät tänä keväänä yhteistyötä rallin maailmanmestari Marcus Grönholmin kanssa. Kyseessä on myyntiprojekti Hanko-, Ingå- ja Kasnäs Kompass -saaristolaislehtien toimeksiantona, joiden toisena julkaisina Marcus toimii.

Hanko- ja Ingå Kompass ovat laajennuksia tänä keväänä neljättä kertaa ilmestyvälle Kasnäs Kompass -lehdelle, jonka päätoimittajana on yrittäjä Petri Järvinen. Hanko-lehteä tekee puolestaan Haaga-Helian myynnin opettaja Leena Aitto-Oja. Kerran vuodessa keväällä ilmestyvää korkeatasoista saaristolaislehteä jaetaan alueen veneilijöille ja matkailijoille. Kaikki lehdet ilmestyvät 15.5.2015.

Opiskelijat suunnittelevat sisältöä ja myyvät mainostilaa

Grönholm ja Järvinen vierailivat tiistaina 20.1. Haaga-Helian Porvoon kampuksella projektin aloitustilaisuudessa. Yhteistyöprojektissa opiskelijat suunnittelevat lehden sisältöä ja myyvät mainostilaa. Parhaat myyjät pääsevät loppukeväästä RIB-veneajelulle sekä cocktailtilaisuuteen Kämp hotelliin.

”Uskon että myyntitaitoja oppii parhaiten tekemällä oikeita asioita, oikeaa myyntiä. Toimeksiantajan sitoutuneisuus on myös tärkeää. Tänään oli projektin aloitus n 40 opiskelijalle, ja myynti aloitetaan ensi viikolla. Porukka vaikutti tosi innostuneilta. On myös hienoa että Haaga-Helia tukee opettajia yrittämisessä”, iloitsee Leena Aitto-Oja.

Lisätietoa:
Leena Aitto-oja, opettaja, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy, puh 040 488 7017, leena.aitto-oja@haaga-helia.fi

Kuvassa vasemmalla Marcus Grönholm, Leena Aitto-oja ja Petri Järvinen.

Liitetiedostot

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs