Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAAGA-HELIAn liikunnanohjaajaopiskelijoiden rempseät tyttö- ja poikakalenterit julkistettiin

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn liikunnanohjaajaopiskelijoiden rempseät tyttö- ja poikakalenterit julkistettiin

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2014 klo 13:48
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn Vierumäen yksikön liikunnanohjaajaopiskelijat treenasivat kroppansa kalenterikuntoon. Repäisevät tyttö- ja poikakalenterit ovat nyt tulleet myyntiin.

– Kalenterissa nähdään piukkoja peppuja ja jääpalamuotin päihittäviä vatsalihaksia. Jokaisessa kuvassa on kyseessä jokin urheilulaji, jota parhaamme mukaan yritämme edustaa, kirjoittaa liikunnanohjaajaksi opiskeleva Mandi Turunen opiskelijoiden treeniblogissa.

Opiskelijat lahjoittavat kalentereiden tuotosta 10 % Lahden vanhusten asuntosäätiölle. Tavoitteena on hankkia vanhuksille uusia liikuntavälineitä ja tarjota heille enemmän ohjattua liikuntaa. 

Lisätietoja:
Heidi Haapiainen, liikunnanohjaajaopiskelija, HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, heidi.haapiainen@myy.haaga-helia.fi, puh 044 281 1559

Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Vierum%C3%A4en-tytt%C3%B6-ja-poikakalenterit-2015/753012771431255

Kalenterit verkkokaupasta:
http://shop.haaga-helia.com/epages/Kaupat.sf/fi_FI?ObjectID=124859

Opiskelijoiden treeniblogi:
http://fititjauhkeat.blogspot.fi/2014_09_01_archive.html

Liitetiedostot

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs