Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helia yhteistyöhön Estonian Business Schoolin kanssa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia yhteistyöhön Estonian Business Schoolin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2015 klo 16:00
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia alkaa kehittää Viron hospitality-alan osaamista yhteistyössä Estonian Business Schoolin kanssa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa on havaittu, että Viron hospitality-alan eli hotelli- ja matkailualan liiketoimintaympäristössä on tarvetta muutokselle. Nyt Haaga-Helia laajentaa Viron-markkinoille ja aloittaa yhteistyön Estonian Business Schoolin eli EBS:n kanssa.

Haaga-Helialle alkavan yhteistyön tärkein tavoite on osallistua Viron hospitality-alan kehittämiseen opetuksen ja koulutuksen keinoin. "Haaga-Helia Hospitality Competence Center in Estonia palvelee Viron hospitality- ja matkailualaa sekä yrityksiä. Keskeisenä tavoitteena on auttaa yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia myös taloudellisesti", kommentoi Haaga-Helian kaupallinen johtaja ja vararehtori Jouni Ahonen.

EBS:n kansainvälisestä yhteistyöstä vastaavan vararehtorin Toomas Dannebergin mukaan yhteistyön tarkoituksena on tuoda Viroon kansainvälisesti arvostettua matkailu- ja ravitsemusalan osaamista: ”Molemmille korkeakouluille yhteistyön tärkeimpiä tavoitteita koulutusviennin lisäksi on käytännönläheisen start up -yrittäjyysohjelman kehittäminen kandidaatti- ja maisteritasolle. EBS ja Haaga-Helia ovat jo aloittaneet start up -leirien järjestämisen Virossa ja Suomessa. Leirien tarkoituksena on tuoda yhteen opiskelijoita molemmista korkeakouluista.”

Lukuvuoden 2015–2016 aikana yhteistyö perustuu pääasiassa hospitality-alan lyhyihin yrittäjäkursseihin, tutkinto-opintoihin ja hankekohtaiseen TKI-toimintaan. Lisäksi Virossa käynnistetään hotelli- ja ravintola-alan päällikkö-, esimies- ja asiantuntijaverkosto nimeltä Hospitality Insiders Club. Sen jäsenet pääsevät tutustumaan hotelli- ja ravintola-alan ajankohtaisiin trendeihin ja konsepteihin.

Haaga-Helia Hospitality Competence Center in Estonian toimisto sijaitsee EBS:n kampuksella Tallinnassa. Toimistossa työskentelee tällä hetkellä kaksi koordinaattoria, jotka suunnittelevat, valmistelevat, markkinoivat ja toteuttavat Haaga-Helian toimintaa Virossa.

Virallisesti yhteistyö alkaa 9. syyskuuta, kun Haaga-Helia ja EBS allekirjoittavat sopimuksen Haaga-Helia Competence Centre in Estonian järjestämässä Haaga-Helia Hospitality Knowhow Conference -nimisessä tapahtumassa EBS:n kampuksella Tallinnassa. Avajaisissa esitellään tämän lukuvuoden yhteistyötä ja pidetään lyhyitä esittelyitä yrittäjäkoulutuksista.

Lisätietoja:
http://ee.haaga-helia.fi/
Kaupallinen johtaja ja vararehtori Jouni Ahonen jouni.ahonen@haaga-helia.fi
Projektikoordinaattori Ain Hinsberg +358 40 488 7534 ain.hinsberg@haaga-helia.fi
Projektikoordinaattori Sven Lööndre + 372 50 586 29 sven.loondre@haaga-helia.fi

 

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Estonian Business School (EBS) perustettiin vuonna 1988. Se on kasvanut yhdeksi suurimmista yksityisistä yliopistoista kansainvälisen liiketalouden, yrittäjyyden ja johtamisen alalla. EBS kansainvälistyy jatkuvasti – yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden ja vierailevien professorien määrä kasvaa, ja englanninkielinen opetus tarjoaa mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille.

Vuonna 2011 EBS perusti kampuksen Helsinkiin Ruoholahdessa sijaitsevaan Technopolikseen. EBS Helsingissä on mahdollista opiskella niin kandidaatti- kuin maisteriopintoja.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs