Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helia vie koulutusosaamista Malesiaan

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia vie koulutusosaamista Malesiaan

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2015 klo 17:47
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja malesialainen Disted College allekirjoittivat joint venture -koulutussopimuksen. Syksyllä 2016 oppilaitokset käynnistävät yhteistyössä Bachelor of Hospitality Management -ohjelman, jonka erikoistumisalana on ruoantuotannon johtaminen (Food and Beverage Management). Paikallisen akkreditoinnin kautta koulutusohjelmalla on tutkintostatus Malesiassa. Sopimuksen koulutusviennillinen arvo on noin miljoona euroa viiden vuoden aikana.

Sopimusta on valmisteltu maaliskuusta 2012 lähtien Finnparnership-rahoituksen avulla. 
”Rahoituksen tuella pystyimme peittämään osan kustannuksista projektin alkuvaiheessa”, kertoo program manager Pasi Halmari

Hänen mukaansa sopimuksen aikaansaamiseen on kulunut näin kauan molempien maiden lainsäädännön asettamien rajoitusten vuoksi. ”Uskomme tämän sopimuksen olevan alku pitkälle ja kestävälle yhteistyölle Disted Collegen ja Wawasan Educational Foundationin kanssa”, Halmari kommentoi. Yhteistyön tarkoituksena on rakentaa Finnish Transfer Program, joka antaa mahdollisuuden kaksoistutkinnon suorittamiseen.

Sopimuksen allekirjoittivat Haaga-Helian rehtori KTT Teemu Kokko sekä Disted Collegen rehtori ja toimitusjohtaja Dr. Seah Soo Aun.

Lisätietoja:

Pasi Halmari, Program Manager, Haaga-Helia University of Applied Sciences, +358 50 545 2734, pasi.halmari@haaga-helia.fi

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs