Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helia vahvisti vetovoimaansa opettajankoulutuksessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia vahvisti vetovoimaansa opettajankoulutuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2015 klo 12:48
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tammikuun lopulla 2015 päättyneessä valtakunnallisessa opettajakorkeakoulujen yhteishaussa hakijamäärät Haaga-Helia ammatilliseen opettajakorkeakouluun nousivat runsaasti edellisvuoteen verrattuna. Vuonna 2014 hakijoita oli yhteensä noin 1 250, nyt hakijoita oli yli 1 800. Hakijamäärät nousivat myös erityisopettajankoulutukseen ja opinto-ohjaajankoulutukseen.

Haaga-Helia kouluttaa ammatillisia opettajia Helsingin lisäksi alueryhmissä Turussa ja Porvoossa. Opettajaksi pätevöityminen on myös mahdollista verkko-opintoina tai englanninkielisenä opiskeluna.

Ammatillisen opettajankoulutuksen vetovoima kertoo ammatillisen opettajan työn arvostuksesta. Koulutuksen vetovoimaisuus Suomessa on myös ainutlaatuista kansainvälisesti vertailtuna.

Lisätietoja:
Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun johtaja Jari Laukia, 050 345 96 46, jari.laukia@haaga-helia.fi

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs