Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAAGA-HELIA sai uudet www-sivut

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA sai uudet www-sivut

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2014 klo 09:40
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA.fi-sivusto avautui uudistuneena tiistaina 14. tammikuuta. Uudet www-sivut on toteutettu responsiivisiksi, jotta ne toimivat kaikenlaisilla päätelaitteilla. Uudistus ei koske kuitenkaan vain ulkoasua, vaan muutoksella on pyritty saavuttamaan monia tavoitteita. 
 
Sivuston käytettävyyteen ja asioiden löydettävyyteen on kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Halusimme palvella asiakkaitamme paremmin, joten sivut on rakennettu ajatellen eri kohderyhmiämme. Hakijalle, yritykselle, alumnille ja kansainvälisille asioille on kaikille omat osiot.
 
Sosiaalinen media näkyy sivustolla vahvasti blogien, Facebookin, Twitterin ja YouTuben muodossa. Sisältöä voi kommentoida ja jakaa sosiaalisen median kanavissa.
 
Sivustoa tullaan kehittämään edelleen muun muassa käyttäjäpalautteen perusteella.
 
Sivut on toteutettu yhdessä W3 Group Finland Oy:n kanssa.
 
 
Lisätietoja
viestintäpäällikkö Ari Nevalainen, puh. 040 488 7008, ari.nevalainen@haaga-helia.fi
web-tuottaja Krista Karusalmi, puh. 050 380  5941, krista.karusalmi@haaga-helia.fi
 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs