Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helia mukana MATKA 2015 –messuilla - Matkamessut on matkailualan opiskelijoiden ensimmäinen tulikoe

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia mukana MATKA 2015 –messuilla - Matkamessut on matkailualan opiskelijoiden ensimmäinen tulikoe

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 16:11
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Oppiminen Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa pohjautuu yhteistyöhön yritysten kanssa. Opiskelijat työskentelevät yritysten antamien projektien parissa. Tällainen oppiminen valmentaa opiskelijoita työelämään antamalla kyvyn markkinoida itseään ja luoda kontakteja jo opintojen alusta alkaen. Yksi tällainen työelämälähtöinen oppimisprojekti on MATKA 2015 –messut, jonka Haaga-Helian messuosaston järjestelyistä ensimmäisen vuoden matkailualan opiskelijat vastaavat.

- Projektien tarkoituksena on auttaa opiskelijoita integroitumaan paremmin työelämään. MATKA 2015
-projektin kautta opiskelijat oppivat lisäksi myynti- ja esiintymistaitoja sekä positiivista asennetta asiakaspalvelua kohtaan, kertoo lehtori Leena Aitto-oja Haaga-Heliasta.

Matkamessut on matkailualan ensimmäisen vuoden opiskelijoiden ensimmäinen tulikoe. Opiskelijat ovat työskennelleet projektin parissa jo syyskuusta asti. Kaikki Haaga-Helian messuosastoon liittyvä on ollut opiskelijoiden vastuulla. He ovat olleet mukana suunnittelemassa osaston ilmettä, järjestäneet sinne ohjelmaa, markkinoineet osastoa ja valmentaneet toisiaan asianmukaiseen työskentelyyn.

- Yksi tämän kaltaisen oppimisen suurimmista avaimista on se, että vastauksia ei anneta kultalautasella. Opiskelijoiden on tärkeää käyttää ongelmanratkaisutaitojaan ja löytää vastaukset itse. Projektissa on mukana opiskelijoita yli kymmenestä eri maasta, mikä on myös harvinaislaatuinen tilaisuus kehittää ryhmätyöskentelytaitoja kansainvälisessä ilmapiirissä, Leena Aitto-oja kertoo.

- Messut ovat loistava mahdollisuus aloittaa verkostoituminen matkailualalla. Projekti opettaa johtamistaitoja ja antaa itsevarmuutta. Haaga-Helia on mukana myös Business Travel Forumissa messujen ensimmäisenä päivänä. Tämä takaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä juttusille alan ammattilaisten kanssa, Leena Aitto-oja toteaa.

Tule kuulemaan lisää HAAGA-HELIAn tutkivasta ja kehittävästä oppimisesta Matkamessuille 15.–18.01.2015. Haaga-Helilan messuosasto on 7k21.

Lisätietoja
lehtori Leena Aitto-oja, puh. 040 488 7017, leena.aitto-oja@haaga-helia.fi
projektipäällikkö, opiskelija Anni Taimio, puh. 040 560 7414, annina.taimio@myy.haaga-helia.fi

 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs