Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAAGA-HELIA kouluttaa kiinteistöalan osaavia tradenomeja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA kouluttaa kiinteistöalan osaavia tradenomeja

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2014 klo 14:07
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Toisin kuin muun muassa Kauppalehdessä 16.2. uutisoitiin, Suomessa on korkeakoulutasoista kiinteistöalan koulutusta. HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu vastaa kiinteistöalan osaamistarpeeseen erityisellä kiinteistöalan opintopolulla, joka on osa liiketalouden tradenomikoulutusta.

HAAGA-HELIAN liiketalouden koulutusohjelma kouluttaa tradenomeista moniosaajia, joilla on yksi tai useampi vahva erityisosaamisalue. Opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityisosaamista myös tietylle toimialalle keskittyvällä opintokokonaisuudella. Toimialakohtaiset polut ovat pankkipolku, vakuutuspolku, vähittäiskaupan polku ja kiinteistöalan polku.

Kiinteistöalan opintopolun tavoitteena on monipuolisen isännöinnin, kiinteistöjohtamisen ja kiinteistövälityksen alan tietotaidon kehittäminen. Opintopolun suorittanut opiskelija tuntee kiinteistöalan toimintatavat ja ‐periaatteet. Polku helpottaa opiskelijan rekrytoitumista isännöinnin, kiinteistöjohtamisen tai kiinteistövälityksen yrityksiin.

Kiinteistöalan opintopolku on suunniteltu ja toteutetaan yhteistyössä Kiinteistöalan koulutuskeskus Kiinkon kanssa. Vierailevina luennoitsijoina on alan yritysten asiantuntijoita. Opintoihin kuuluu teoriaopintojen ja opinnäytetyön lisäksi myös puolen vuoden työharjoittelu.

Opintojaksoina on isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen perusteiden lisäksi asunto- ja kiinteistöjuridiikkaa, yhtiöoikeutta, asunto-osakeyhtiön taloushallintoa, tilinpäätös ja yritysverotusta, asiakaskäyttäytymistä sekä palvelujen tuotteistamista ja markkinointia. Lisäksi Kiinteistöalan koulutuskeskus tarjoaa opiskelijoille opintoja kiinteistöoikeudesta, kaavoituksesta ja rakentamisesta, kiinteistönmuodostuksesta ja arvioinnista sekä kiinteistönvälityksestä liiketoimintana.

 

Lisätietoja

Ritva Laakso-Manninen, toimitusjohtaja, rehtori, puh. 050 364 7839

Katja Komulainen, koulutusohjelmajohtaja, katja.komulainen@haaga-helia.fi, puh. 050 364 0500

 

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs