Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helia käynnistää ammatillisen opettajankoulutuksen Porvoossa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia käynnistää ammatillisen opettajankoulutuksen Porvoossa

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 08:24
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia aloittaa ammatillisen opettajankoulutuksen Porvoossa. 23 uutta opettajaopiskelijaa aloittaa vuoden kestävät opinnot tiistaina 19.5.

Opinnot koostuvat kasvatustieteellisistä ja ammattipedagogisista opinnoista, joihin sisältyy opetusharjoittelu sekä syventävistä opinnoista. Opinnot antavat pedagogisen kelpoisuuden opettajan tehtävään.

Opintojen lähijaksot toteutetaan Haaga-Helian Porvoo Campuksella (os. Taidetehtaankatu 1). Ensimmäinen tilaisuus pidetään tilassa 1513. Mahdollisuus opiskelijoiden ja ohjaajien tapaamiseen on tiistaina 19.5. kello 11.40.

Lisätietoa:

Johtaja Jari Laukia, puh 050 345 9646, jari.laukia@haaga-helia.fi

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs