Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helia järjestää koulutusta maahanmuuttajien osaamisen tunnistamisesta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia järjestää koulutusta maahanmuuttajien osaamisen tunnistamisesta

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 11:35
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia järjestää puolen vuoden pituisen koulutuksen maahanmuuttajaopiskelijoiden osaamisen tunnistamisesta.

Haaga-Helian Ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää kymmenen opintopisteen laajuisen koulutuksen yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen ja Savon koulutuskuntayhtymän SAKKYn kanssa, ja se alkaa lokakuussa 2015. Koulutus on suunnattu maahanmuuttajaopiskelijoiden kanssa työskentelevien ammatillisten oppilaitosten henkilöstölle sekä työpaikkaohjaajille ja työelämän kehittäjille. Kyseessä on Opetushallituksen rahoittama opetushenkilöstön täydennyskoulutus, joten se on maksuton.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä opetus- ja ohjaushenkilökunnan valmiuksia tunnistaa maahanmuuttajaopiskelijoiden osaaminen. Tähän pyritään uusin, käytännönläheisin menetelmin. Koulutuksessa käsitellään muun muassa maahanmuuttajien osaamisen tunnistamisen erityispiirteitä ja laadunhallintaa sekä tunnistamisen eri prosesseja hakeutumisvaiheesta tutkinnon suorittamiseen. Koulutus kestää huhtikuuhun 2016 saakka.

Lisätietoja
Ilkka Uronen, lehtori, Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu, puh 050 5720 343, ilkka.uronen(at)haaga-helia.fi
Jutta Kuokkanen, koulutusassistentti, Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu, puh 050 3709 435, jutta.kuokkanen(at)haaga-helia.fi

www.ostu-hanke.fi

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Estonian Business School (EBS) perustettiin vuonna 1988. Se on kasvanut yhdeksi suurimmista yksityisistä yliopistoista kansainvälisen liiketalouden, yrittäjyyden ja johtamisen alalla. EBS kansainvälistyy jatkuvasti – yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden ja vierailevien professorien määrä kasvaa, ja englanninkielinen opetus tarjoaa mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille.

Vuonna 2011 EBS perusti kampuksen Helsinkiin Ruoholahdessa sijaitsevaan Technopolikseen. EBS Helsingissä on mahdollista opiskella niin kandidaatti- kuin maisteriopintoja.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs