Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helia ja keittiömestari Pekka Terävän Food Camp Finland Oy aloittavat yhteistyön

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ja keittiömestari Pekka Terävän Food Camp Finland Oy aloittavat yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2015 klo 08:00
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Food Camp Finland Oy on keittiömestari, Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävän ja kumppaneiden uusi yhtiö. Yhtiön tehtävänä on edistää suomalaista ruokailukulttuuria. Food Camp Finlandin toiminta lanseerataan tammikuussa 2016. Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on tärkeä osa yhtiön toimintaa.

Pekka Terävä on saavuttanut menestystä useissa kansainvälissä kokkikilpailuissa ja hänet on valittu vuoden kokiksi vuonna 1995. Viime vuonna hän sai Suomen Gastronomian Akatemialta kokkien kokki –arvonimen. White Guide Nordic valitsi Terävän OLO-ravintolan Suomen parhaaksi vuonna 2015. Nyt Pekka Terävä aloittaa yhteistyön Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa.

Haagan kampukselle rakennetaan Food Camp Finlandin käyttöön innovatiivinen ja mobiili keittiö ja myös yrityksen myyntiryhmä siirtyy Haagan kampukselle. Yhteistyön keskeinen osa-alue on myös oppiminen ja osaamisen siirto ja se on osa uutta Haaga Place to Be toimintaa: Pekka Terävä osallistuu muun muassa Haagan kampuksen Ruokatuotannon johtamisen koulutuksen keittiömestari-opetuksen kehittämiseen sekä pitää kaksi ”Master Class” -luentoa ja neljä vierailuluentoa lukuvuoden aikana. Lisäksi Terävä osallistuu Haagan toiminnan muuhun kehittämiseen sekä suunnittelee 2-4 signature ruoka-annosta Hotelli Haagalle.

Place to Be on innovatiivinen oppimisympäristö ja avoin kehittämisalusta, joka yhdistää Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimijat, opiskelijat sekä opetuksen ja TKI-toiminnan. Place to be sijaitsee Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan kampuksella. Pekka Terävä on samalla nimetty konseptin kulinaariseksi kummisedäksi.

Lisätietoja:
koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo, risto.karmavuo@haaga-helia.fi
keittiömestari Pekka Terävä , pekka.terava@olo-ravintola.fi

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs