Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haaga-Helia aloittaa ammatillisen opettajankoulutuksen Porvoossa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia aloittaa ammatillisen opettajankoulutuksen Porvoossa

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2015 klo 08:19
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu aloittaa ammatillisen opettajankoulutuksen Porvoossa. Opetus toteutetaan Haaga-Helia sekä lähi- että etäjaksoina. Lähijaksot pidetään Haaga-Helian Porvoon toimipisteen tiloissa.

Ajatus Porvoon ryhmän perustamisesta nousi esiin Haaga-Helia ammatillisen opettajakorkeakoulun ja Porvoon alueen ammatillisten oppilaitosten edustajien välisissä keskusteluissa. Koulutuksella pyritään vastaamaan erityisesti Porvoon alueen ja Itä-Uudenmaan seudun ammatillisen koulutuksen tarpeisiin. Koulutus omalta osaltaan myös kehittää alueen työ- ja elinkeinoelämää.

Tammikuussa olleessa ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijahaussa Haaga-Heliaan oli runsaasti hakijoita. Porvoon ryhmään haki noin 100 hakijaa joista valittiin 23 nyt aloittavaan ryhmään.

Vuoden kestävät opinnot alkavat toukokuussa 2015. Opintojen suorittaminen antaa pedagogisen kelpoisuuden opettajan tehtävään.

Haaga-Helia kouluttaa opettajia ammatillisiin oppilaitoksiin sekä ammattikorkeakouluihin. Opettajaopinnot voi opiskella myös englannin kielellä. Lisäksi Haaga-Helia kouluttaa opinto-ohjaajia ja erityisopettajia.

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs