Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Green Care – luonnosta voimaa ja hyvinvointia -seminaari

Lahden ammattikorkeakoulu

Green Care – luonnosta voimaa ja hyvinvointia -seminaari

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2014 klo 12:07
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Green Care – luonnosta voimaa ja hyvinvointia – seminaari järjestetään Orimattilan Kehräämölle maanantaina 15.9.2014 kello 12-15. Green care tarkoittaa luonnon, eläinten ja maaseutuympäristöjen hyödyntämistä  terveys- ja hyvinvointipalveluissa, tutuimpia esimerkkejä ovat eläinavusteiset terapiamuodot kuten ratsastusterapia. Orimattilassa yhdistyvät kaupunki ja maaseutu,  jolloin Green Care – konsepti istuu luontevasti alueen yritysten toimintaan.

Seminaarissa yritysneuvoja Susann Rännäri ProAgriasta kertoo Green Care –palveluista ja yrittäjyydestä sekä Suomessa että maailmalla. Suunnittelija ja teollinen muotoilija Antti Eväjärvi kertoo Hemmottelukeidas Hellimön  luonnonläheisestä hoitovalikoimasta . Hellimön ja Hotelli Teltan suunnittelijana hän valottaa myös tilojen moniaistisuuden merkitystä. Alustusten lisäksi seminaarin osallistujat pääsevät nauttimaan näytehoidoista ja seuraamaan Defendo Orimattilan tarjoamaan  näytöstä, jossa esitellään defendoa ja toiminnallista harjoittelua.  Kehräämön tiloihin tutustumisen jälkeen tilaisuus jatkuu piknik-henkisellä verkostoitumishetkellä Hotelli Teltassa.

Green Care –seminaarin järjestää Lahden ammattikorkeakoulu osana LIVE-liiketoimintaa verkostoitumalla hanketta yhteistyökumppaneinaan Orimattilan Kehräämön yrittäjät. LIVE -hanke  on suunnattu maaseudun yritystoiminnan edistämiseen, sen kestävän liiketoiminnan ja luonnon hyödyntämiseen lisäarvona. 

Lisätietoja
Päivi Ronkainen-Forsius
puh. 040 5078979
paivi.ronkainen-forsius@student.lamk.fi

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs