Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Get together Metsolan kampuksella – mukana Arman Alizad

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Get together Metsolan kampuksella – mukana Arman Alizad

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2014 klo 09:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Metsolan kampuksella henkilökunta käynnistää uuden lukuvuoden yhteisessä Get together -tapahtumassa perjantaina 29.8.2014. Tapahtumassa kampuksen ”vanhat” työntekijät sekä Jylpyn kampukselta muuttaneet uudet työntekijät tutustuvat toisiinsa Arman Alizadin vauhdittamina.

Kyamk on keskittänyt kaikki Kotkan toimintonsa Metsolan kampukselle, jossa tarjotaan nyt tekniikan ja liikenteen koulutuksen lisäksi Jylpyn kampukselta siirtynyttä sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Kesän 2014 aikana Kyamk uudisti Metsolan kampuksen tiloja ja osa luokista muutettiin hoitotyön opetustarpeisiin sopiviksi. Myös automaatiolaboratorio uudistettiin. Lisäksi kampus sai modernin opetussairaalan sekä uuden simulaatiotilan!

Toimittajat ovat tervetulleita Get together -tapahtumaan 29.8. klo 13 alkaen. Tapahtuma on Metsolan kampuksen isossa auditoriossa.

Arman markkinointikiertueen keulahahmoksi

Mediapersoona Arman Alizad on kiinnitetty Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen yhteisen Kasva vahvaksi – Grow Strong -markkinointikiertueen keulahahmoksi. Vaatturimestarina, tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana ja tv-juontajana suosiota niittänyt Alizad on ollut mukana monissa televisiotuotannoissa, esimerkiksi sarjoissa Arman reilaa, Kill Arman sekä Arman ja viimeinen ristiretki. Tammikuussa 2014 Viimeinen ristiretki toi Alizadille parhaan realityn Venlan sekä parhaan esiintyjän KultaisenVenlan.

Kasva vahvaksi – Grow Strong -kiertueen lähtölaukaus on Mikkelissä 28.10. Kiertueen muut pysähdyspaikat ovat Kouvola 4.11., Kotka 13.11. ja Helsinki 2.12. Tapahtumapaikkoina ovat ammattikorkeakoulujen kampukset ja Helsingin Messukeskuksessa pidettävät Studia-messut.

Kiertue tarjoaa hakijoille mahdollisuuden tutustua Mamkin ja Kyamkin koulutustarjontaan muun muassa ActionTrackin avulla. Se on pelillinen koulutusseikkailu, jonka kävijät voivat ladata ilmaiseksi älypuhelimiinsa.

Valokuvat

Liitteenä on valokuvia Kyamkin Metsolan kampuksesta sekä Arman Alizadin promokuvia.

Lisätiedot

Get together -tapahtuma:

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Rehtori Petteri Ikonen, p. 044 702 8200
Tekniikan ja liikenteen koulutusjohtaja Olli Ervaala, p. 044 702 8507
Sosiaali- ja terveysalan koulutusjohtaja Päivi Mäenpää, p. 044 702 8707

Kasva vahvaksi – Grow Strong -markkinointikiertue:

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Viestintä- ja markkinointipalvelut
Tapahtumatuottaja Olli Järvenkylä, p. 040 868 6445 

Liitetiedostot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs