Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Gaala päättää FUAS Innovation Schoolin Riihimäellä 26.8.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Gaala päättää FUAS Innovation Schoolin Riihimäellä 26.8.

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2014 klo 07:45
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt FUAS Innovation School -kesäopinnot tarjosivat yli 100 opiskelijalle tilaisuuden hankkia työelämässä tarvittavaa osaamista kesän aikana.

FUAS Innovation School -kesäopinnot olivat tarjolla FUAS-liittoumaan kuuluvien ammattikorkeakoulujen eli HAMKin, LAMKin ja Laurean opiskelijoille. Kesäopinnot olivat laajuudeltaan 15 opintopisteen kokonaisuus, jossa yhdistyivät virtuaaliopinnot ja yrityksille tehtävä projekti.

Projektit loppusuoralla

Opiskelijat ovat ahkeroineet kesän FUAS Innovation Schoolin työelämäprojektien parissa ja tehneet töitä todellisten kehittämishaasteiden ratkaisemiseksi. Kesän projektit alkavat olla nyt loppusuoralla, ja on aika näyttää, mitä on saatu aikaan.

Projekteihin osallistuneilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua myös FUAS Innovation School 2014 -projektikilpailuun. Kilpailun tarkemmat ohjeet ja kilpailuvideot löytyvät FUAS Innovation Schoolin Facebook-sivulta. Kilpailuun tehtyjä videoita voi katsella ja äänestää Facebookissa 18. – 24.8.2014.

Tiistaina 26.8.2014 klo 14 - 15.30 järjestetään HAMKin Riihimäen yksikössä FUAS Innovation School Gala. Gaalatilaisuudessa julkistetaan projektikilpailun voittajat sekä kurkistetaan eri koulutusohjelmien yritysprojektien maailmaan. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä Riihimäellä (os. Kaartokatu 2) tai seuraamalla tilaisuutta verkossa: http://rmk.hamk.fi/mediaverstas/.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita FUAS Innovation School -gaalaan tai aiemmin päivällä klo 8 – 14 järjestettävään Riihimäen projektien esittelyyn. Opiskelijoita Riihimäen yksikön projekteissa on ollut mukana yli 40: neljästä eri koulutusohjelmasta ja useasta eri maasta. Tilaisuudessa tietotekniikan, liikennealan sekä kone- ja tuotantotekniikan opiskelijat esittelevät FUAS Innovation School -kesäprojektien 2014 tuotokset Riihimäen osalta. Tänä kesänä mukana toimeksiantajina on ollut mm. Metso Minerals, Aste Finland, Joy Ride, Codelma & Sisu Axles, ELY-keskus, Trafix ja Riihimäen kaupunki.

Opinnot herättivät kiinnostusta

FUAS Innovation School -kesäopinnot alkoivat toukokuussa. Kesäopinnot herättivät paljon kiinnostusta kaikissa FUAS-ammattikorkeakouluissa: jokaisella kolmella virtuaalisella teemalla oli osallistujia noin 120. Tämän lisäksi projektitoteutuksissa on mukana yli 100 opiskelijaa.

Projektit toteutettiin ohjatusti FUAS-ammattikorkeakoulujen yksiköissä. Tänä vuonna mukana FUAS Innovation Schoolissa ja projekteja opiskelijoille tarjoamassa olivat HAMKista Teknologiaosaamisen sekä Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutus- ja tutkimuskeskukset sekä Laureasta liiketalouden koulutusohjelma.

Lisätiedot

koulutuskoordinaattori Merita Aronen, p. (03) 646 5054 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs