Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » G4S panostaa henkilöstön osaamiseen

G4S

G4S panostaa henkilöstön osaamiseen

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2014 klo 10:32
Julkaisija: G4S

Keskitämme koulutukset kahdelle palveluntarjoajalle. Valitsimme koulutusyhteistyökumppaneiksimme AEL:n ja Amiedun.

Turvallisuusala kehittyy ja työtehtävät vaativat yhä asiakaslähtöisempää ja monipuolisempaa osaamista. Vastataksemme alan muuttumiseen ja tehostaaksemme koulutusten vaikuttavuutta hankimme koulutuspalvelut jatkossa kahdelta yhteistyökumppanilta, joilla on yhteistyöverkostot koko maassa.

Aiemmin olemme hankkineet koulutuspalveluita useilta kymmeniltä palveluntarjoajilta, mikä on ollut hallinnollisesti hankalaa ja työlästä. Jatkossa pystymme toteuttamaan koulutuksia järjestelmällisemmin, suunnitelmallisemmin ja ennakoivammin. Keskittämisen myötä kykenemme myös paremmin seuramaan koulutustoiminnan vaikuttavuutta ja laatua.

G4S Suomen henkilöstö- ja viestintäjohtaja Kirsi Bergman kertoo yhtiön luovan koulutusyhteistyön avulla työntekijöilleen konkreettisia urapolkuja ja lisäävän henkilökunnan sitoutuneisuutta työnantajaan.
– Keskittämällä koulutuksia kahdelle yhteistyökumppanille varmistamme, että meillä on käytettävissämme tarpeellinen määrä oikeanlaista osaamista ja kykenemme seuraamaan toiminnan vaikuttavuutta ja laatua. Panostamalla osaamiseen pystymme samalla nostamaan turvallisuusalan kiinnostavuutta ja arvostusta.

Olemme tehneet yhteistyötä AEL:n ja Amiedun kanssa jo aiemmin, mutta nyt keskitämme koulutustoiminnan näille kahdelle palveluntarjoajalle.
– Nyt solmittu yhteistyökumppanuus syventää hyvää yhteistyötämme ja parantaa G4S:n henkilöstön osaamisen kehittämisen suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta. Valtakunnallisena ja monialaisena koulutusyrityksenä AEL pystyy vastaamaan monipuolisesti G4S:n eri henkilöstöryhmien osaamistarpeisiin esimieskoulutuksista turvallisuusalan erikoisosaamisiin, AEL:n oppilaitosjohtaja Jarkko Paananen sanoo.
– Yritysturvallisuus on meille erittäin tärkeä painopisteala. G4S:n kanssa haluamme lähteä kehittämään heidän toimintaansa ja kilpailukykyä liiketoiminnan tavoitteista lähtevällä osaamisen kehittämisellä, toteaa Amiedun kaupan ja palveluiden toimialajohtaja Nuutti Manninen.

Kauttamme valmistuu alalle vuosittain kymmeniä uusia vartijoita. Vartijan työn perusteet -kurssin ja vartijan peruskurssin suorittaa noin 40 työntekijää vuosittain. Henkilöstöllämme on mahdollisuus suorittaa myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja oppisopimusrahoituksella. Parhaillaan suoritettavia tutkintoja ovat vartijan ammattitutkinto, turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, johtamisen erikoisammattitutkinto sekä lukkosepän tutkinto. Koulutusvalikoimaan kuuluvia tutkintoja ei ole rajattu edellä mainittuihin, vaan työntekijän kanssa voidaan yhdessä pohtia, mikä tutkinto parhaiten tukisi hänen osaamistaan ja urakehitystään.

 

AEL on Suomen johtava tekniikan koulutuspalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme yrityksille lisäarvoa tuottavat kehittämis- ja koulutusratkaisut sekä opiskelijoillemme kilpailukykyisen osaamisen. AEL on profiloitunut koko organisaation kouluttajana ja osaamisen kehittäjänä. Koulutamme teollisuuden ja teknisten palvelutoimialojen ammattilaisia, asiantuntijoita ja esimiehiä.

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä, että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla.

G4S Suomi on osa G4S-konsernia, joka on kansainvälisesti johtava turvallisuusalan yritys ja maailman toiseksi suurin yksityinen työnantaja. Yhtiö on turvallisuuden edelläkävijä - joka tuo kansainvälisen asiantuntemuksen ja kokemuksen paikallisiin oloihin. G4S tuottaa monipuolisia turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs