Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Fiksuilla teoilla parempaan ja tuottavampaan työelämään Satakunnassa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Fiksuilla teoilla parempaan ja tuottavampaan työelämään Satakunnassa

Kutsu.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 14:55
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Työelämä 2020- ja Foorumix-hankkeet järjestävät seminaarin ke 2.9. klo 12.30 -16.00 Suomalaisella Klubilla (Eteläranta 10, Pori).

Dosentti Marko Kesti Lapin yliopistosta puhuu aiheesta Työelämän laadun merkitys organisaation kilpailukyvylle. Toimitusjohtaja Pasi Kusmin, Valtasiirto Oy kertoo yrityksensä tarinan otsikolla: Miten työhyvinvoinnin parantamisella tehtiin tulosta? Tutustu ohjelmaan.

Työelämä 2020-hankkeen tavoite on nostaa Suomen työelämä Euroopan parhaaksi. Foorumix-hanke pilotoi yritysten sisäisiä ja välisiä esimiesten vertaisfoorumeita, joissa esimiehet voivat vaihtaa kokemuksia ja kehittää osaamistaan henkilöstö- ja työkykyasioissa. Tavoitteena on, että malli on jatkossa kaikkien työpaikkojen käytössä yritysneuvojien ja työterveyshuollon kautta.

Työelämä 2020-hanketta koordinoi Työ- ja elinkeinoministeriö ja Satakunnan alueverkostoa Satakunnan ELY-keskus, asiakkuuspäällikkö Anne Jortikka

Foorumixin (Esimiesverkostot työkykyjohtamisen tukena) rahoittajina ovat Euroopan Sosiaalirahasto ja Keski-Suomen ELY-keskus sekä hallinnoijana Satakunnan ammattikorkeakoulu.

Medianedustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Lisätiedot:

Kaarina Latostenmaa

projektipäällikkö 044 710 3662

Satakunnan ammattikorkeakoulu / Hyvinvointi-osaamisalue

www.tyomieli.fi ja http://tyokykyopas.samk.fi/

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs