Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Faktantarkistus Haaga-Helian Journalismiseminaarin keskiössä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Faktantarkistus Haaga-Helian Journalismiseminaarin keskiössä

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 15:09
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian toimittajakoulutuksen vuosittaisessa Journalismiseminaarissa pohditaan tänä keväänä alan näkymiä faktantarkistuksen näkökulmasta. Torstaina 7.5. klo 12.15 - 17 järjestettävän seminaarin pääpuhujina ovat Der Spiegelin faktantarkistusosaston päällikkö Hauke Janssen sekä kuvajournalisti Niklas Meltio. Mukana ovat myös juuri Bonnier-palkittu Faktabaari, faktantarkistuksen suomalaispioneeri Valitut Palat sekä Suomessakin toimiva kansainvälinen Bloomberg News.

Fiilisjournalismista faktabisnekseen? -paneelissa ovat mukana edustajat Helsingin Sanomista, Yleisradiosta, Long Playsta ja STT-Lehtikuvasta.

- Faktat ja niiden tarkistamisen prosessit ovat juuri nyt paljon puheissa sekä täällä toimittajakoulutuksessa että toimituksissa. Se on samalla paluuta juurille, mutta samalla keskustellaan uusista ansaintamalleista. Nimenomaan fakta on journalismin bisnes, joka luotettavuuden mukana nousee tai kaatuu, perustelee aihevalintaa toimittajakoulutuksen johtaja Anne Leppäjärvi.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Haaga-Helian toimittajakoulutus ja Faktabaari, jonka eduskuntavaali-hankkeessa on ollut kevään mukana joukko journalismin opiskelijoita.

Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella (Ratapihantiet 13, Helsinki).

Ohjelma: http://www.haaga-helia.fi/fi/tapahtumat/journalismiseminaari-2015?ssl-out-redirect=1#.VS0KG5PY1J5

FB-event: https://www.facebook.com/events/400012580170270/

Lisätietoja ja puhujien haastattelupyynnöt:

koulutusohjelmajohtaja Anne Leppäjärvi 040 - 488 7525 / anne.leppajarvi@haaga-helia.fi
johdon assistentti Tuuli Itkonen 040 - 488 7305 / tuuli.itkonen@haaga-helia.fi

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs