Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Evon metsäopetuksessa avoimet ovet 7.2.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Evon metsäopetuksessa avoimet ovet 7.2.

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2015 klo 12:51
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen ammatti-instituutin Evon yksikössä (os. Saarelantie 1, Evo) pääsee lauantaina 7.2.2015 avointen ovien tapahtumassa tutustumaan monipuoliseen metsäalan koulutukseen ja vähän erilaiseen oppimisympäristöön. Avointen ovien tapahtuma alkaa klo 10 ja päättyy klo 14.

Evokeskuksessa voi päivän aikana tutustua opiskeltaviin asioihin, opiskelijoihin, henkilökuntaan ja elämään Evolla.

Opiskelijat ovat Evokeskuksessa kertomassa opinnoistaan ja vapaa-ajastaan. He esittelevät myös opiskelijayhdistysten, Evon metsäpertut ry:n ja Evon Metsäpojat ry:n, toimintaa sekä Evon metsäosuuskuntaa. Oman opiskelijaoppaan kanssa voi lähteä tutustumaan Evon kampusalueeseen ja oppimisympäristöön.

Konehallilla on esillä metsätyövälineitä ja erikoispuiden kaatoon liittyviä kiipeilyvarusteita. Siellä voi myös kokeilla taitojaan metsäkonesimulaattorilla. Ulkona on esillä Ponsse Dual -yhdistelmäkone ja muu metsäkuljetuskalusto. Lisäksi aikuisopiskelijat järjestävät kampusalueella hakkuutyönäytöksen. Vihreässä talossa voi puolestaan tutustua opiskelijoiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin.

Kahvio on avoinna klo 10–14, ja opiskelijaruokalassa on tarjolla keittolounas (6,40 e) klo 11–13.  Opiskelijayhdistys myy ulkona on makkaraa ja nokipannukahvia nuotion lämmössä.

Hämeen ammatti-instituutista valmistuu metsuri-metsäpalvelun tuottajia, ja Hämeen ammattikorkeakoulusta metsätalousinsinöörejä (AMK).

Lisätiedot

Ulla Rauhala, p. 03 646 5302

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs