Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Evolla aletaan kouluttaa metsämestareita

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Evolla aletaan kouluttaa metsämestareita

Tiedote.
Julkaistu: 06.07.2011 klo 09:00
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatti-instituutissa Evolla alkaa uusi metsämestarin erikoisammattitutkintoon valmentava koulutus. Hakuaika koulutukseen on 1.8. -15.9.2011.

Metsämestari toimii esimerkiksi työnjohtajana tai työnopastajana, neuvoo asiakkaita ja ohjaa työryhmiä metsäalan töissä. Tutkinnon suorittanut pystyy työskentelemään erikoisosaamista vaativissa kohteissa, kuten taajama-alueilla, puistometsissä ja myrskytuhometsissä.

Opintojen keskeistä sisältöä on metsäluonnonhoito, työn suunnittelu ja toteutus, asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaidot sekä metsien käsittely. Vapaasti valittavassa tutkinnon osassa voi perehtyä metsien monikäyttöön, metsätalouden ja monikäytön kuljetuskaluston käyttöön ja huoltoon tai metsäsuunnitteluun. Lisäksi vapaaehtoiseksi tutkinnon osaksi voi valita Ammatinharjoittaminen ja yrittäjyys -kokonaisuuden.

Metsämestarin erikoisammattitutkinto on alan ammattilaisille suunnattua täydennyskoulutusta.  Koulutus on lähi- ja etäopiskelua. Opetus on hyvin käytännönläheistä, ja opiskelun aikana työskennellään useissa erilaisissa työkohteissa.

Erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus kestää noin 1,5 vuotta ja on laajuudeltaan 30 opintoviikkoa. Metsämestarin erikoisammattitutkinto suoritetaan näytöin, jotka voi antaa joko valmistavan koulutuksen yhteydessä tai sen jälkeen.

Lisätiedot
www.hami.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi
p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs