Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Espoon työväenopiston ilmoittautumiset ovat sujuneet hienosti

Omnia

Espoon työväenopiston ilmoittautumiset ovat sujuneet hienosti

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2016 klo 18:21
Julkaisija: Omnia

Espoon työväenopiston syksyn 2016 ilmoittautumiset ovat alkaneet loistavasti. Tarjolla on yli 3000 kurssia, joista espoolaisilla ja pääkaupunkiseudulla asuvilla on mahdollisuus valita erilaisia itsensä kehittämisen ja aktivoimisen kursseja. Ilmoittautumisjärjestelmä Ilmonet.fi on toiminut lähes moitteetta ja puhelimet ovat soineet neljän päivän ajan tiuhaan. Nähtävissä on, että ihmiset haluavat harrastaa ja kehittää itseään tulevanakin lukuvuonna.

Asiakkaiden palautteiden mukaan liikunnan ja musiikin kursseille on ilmoittauduttu mm. ”lääkärin suosituksesta”. Vapaa sivistystyö voikin toimia apteekkina, josta asiakas voi ostaa iloa ja puhtia arkeen. Tutkittua on, että musiikin terveyttä ja hyvinvointia edistävät vaikutukset sekä kuntouttavat ominaisuudet tuntuvat ja vaikuttavat yksilötasolla liikunnasta puhumattakaan. Äijäjooga täyttyi ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä seitsemässäkymmenessä sekunnissa. Laulaminen on suosittua kaikissa ikäryhmissä, erityishittinä Cantores Kahjos, joka on laulukurssi niille, jotka luulevat, että eivät osaa laulaa.

Luovuutta ja itseilmaisua korostavat kurssit kädentaidoissa ja kuvataiteissa ovat täyttyneet hyvin. Hitsaus- ja korukurssit ovat vuodesta toiseen hittejä. Samoin pitkät puutyö ja ompelukurssit kiinnostavat. Kuvataiteessa keramiikka on kestosuosikki. Teatteri- ja kirjallisuuskurssit löytävät asiakkaansa, mutta mukaan mahtuu vielä ilmaisuaineista kiinnostuneita. Ihmisten kiinnostus ruokaan ja sen valmistukseen näkyy siinä, että pitkiä jonoja on mm. herkän vatsan kokkikouluissa, kansainvälisen keittiön kursseilla sekä suklaa- ja sokerimassakursseilla. Asiakkaat ottavat myös digiloikkaa ja ilmoittautumisissa se näkyy Apple Mac-ja iPad/iPhone-kursseilla, digikuvauksessa, kuvankäsittelyssä ja WordPress-kursseilla.

Merellisen Espoon asukkaat ovat kiinnostuneita luonnosta. Luontoretket ovat vetäneet hyvin, mutta hieman epätasaisesti. Meriturvallisuutta-kurssi täyttyi muutamassa tunnissa. Koti- ja puutarhakursseilla floristiikkakurssien suosio kasvoi. Betonikurssit ovat kestosuosikkeja. Uusista kursseista Konmari järjestely - kurssin suosio oli odotettavaa.

Kielten kurssit ovat täyttyneet tasaisesti. Kurssisuosikkien joukossa ovat perinteisesti italian ja espanjan alkeet. Myös edistyneiden englannin opetukselle on kysyntää. Japanin ja arabian alkeiskurssilla on jonoa. Verkkokurssit ovat löytäneet asiakaskohderyhmänsä. Avoimen yliopiston kursseilla on vielä hyvin tilaa ja ilmoittautuminen on käynnissä.

Asiakaspalvelukeskus (Asiakaspalvelukeskus@omnia.fi)

Ilmoittautua voi myös puhelimitse 020 692 444 ma klo 12 - 16, ti – pe klo 12 – 15 sekä netin kautta ilmonet.fi

Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittautuminen ilmonet.fi tai puh. 043 825 3078. Tarkemmat ilmoittautumisajat kurssien kohdalla.

Espoon työväenopisto on Euroopan kolmanneksi suurin vapaan sivistystyön oppilaitos ja osa Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniaa.

Lisätietoja:

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on monialainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa nuorille ja aikuisille toisen asteen ammatillista koulutusta, oppisopimuksia, lukio-opetusta, työpajatoimintaa sekä vapaan sivistystyön kursseja. Eri-ikäiset oppijat voivat joustavasti yhdistää esimerkiksi opintoja ja harrastustoimintaa mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Omniassa työskentelee 860 alansa ammattilaista ja oppijoita on eri yksiköissä vuosittain yli 60.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs