Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Eri alojen opiskelijat Japanista ja SeAMKista kohtaavat yhteisellä intensiivikurssilla

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Eri alojen opiskelijat Japanista ja SeAMKista kohtaavat yhteisellä intensiivikurssilla

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2013 klo 10:28
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Japanilaisen Chiban yliopiston ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun yhteinen pariviikkoinen intensiivikurssi "Global Programme" järjestetään nyt kolmannen kerran, tällä kertaa SeAMKin kampuksella. Kurssi järjestetään vurovuosin kummassakin maassa.

Koulutus ja oppimisympäristöt teemana

Tänä syksynä 20 opiskelijaa on työstänyt kummankin maan koulutukseen ja oppimisympäristöihin liittyviä aiheita oman opiskelualansa näkökulmasta. Ryhmässä on liiketalouden, kansainvälisen kaupan, kulttuurin, tekniikan, sosiaalialan, sairaanhoidon, kirjasto- ja tietopalvelualan, psykologian, arkkitehtuurin, ympäristötieteiden ja kasvatustieteen opiskelijoita. Luentojen lisäksi opiskelijat ovat työskennelleet paljon pienryhmissä. Aiheeseen on syvennytty myös vierailuilla mm. päiväkotiin, kirjastoon, Rytmikorjaamolle, Jurvan Sellaan ja Teuvalle.

Kotikansainvälistymistä

Kansainvälinen monikulttuurinen osaaminen ja ymmärrys on lisääntynyt yhdessä tekemisen ja olemisen kautta. Opiskelijat ovat tehneet monenlaisia asioita yhdessä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tutustuminen aloitettiin suomalaiseen tapaan kesämökillä saunomalla ja uimalla, lisäksi on käyty konsertissa, keilaamassa ja yhden viikonlopun japanilaiset opiskelijat viettivät alueen perheissä.

Yhteisen kurssin päätöstilaisuus pidetään keskiviikkona 25.9. SeAMKin kampuksella Frami F:n tiloissa. Klo 13 alkaen opiskelijat esittävät pienryhmissä työstämiään tehtäviä ja uusia ideoita koulutukseen ja oppimisympäristöihin liittyen (luokka 313). Klo 16-18 on kurssin päätösjuhla "Farewell Party", jossa pääsee maistelemaan myös japanilaisia ruokia (5. krs.). Seinäjoen suomalais-japanilainen yhdistys ry. tukee omalta osaltaan yhteistyötä. Tervetuloa mukaan.   

Lisätietoja: opettaja Juha Sarviaho, puh. 040-830 4297 ja kansainvälisten asiain päällikkö Helli Kitinoja, puh. 040-830 4101

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs