Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ensimmäisenä Suomessa: Kesko ja TAMK vahvistivat kumppanuuttaan

Tampereen ammattikorkeakoulu

Ensimmäisenä Suomessa: Kesko ja TAMK vahvistivat kumppanuuttaan

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2014 klo 13:41
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Kesko ja Tampereen ammattikorkeakoulu ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. TAMK on ensimmäinen ammattikorkeakoulu Suomessa, jonka kanssa Kesko on solminut yhteistyösopimuksen.  Keskon puolesta sopimuksen allekirjoitti aluejohtaja Jari Alanen. 

Kesko on ollut TAMKin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja tehty yhteistyösopimus vahvistaa entisestään mahdollisuuksia kehittää koulutusta ja yhteistyötä. Kesko tarjoaa TAMKin opiskelijoille muun muassa mahdollisuuden suorittaa työharjoitteluja, kauppiasyrittäjyysopintoja, mestarimyyjäopintoja sekä erikseen sovittuja luentosarjoja.

Tänä talvena toteutettiin ketjuliiketoimintaan liittyvä opintokokonaisuus. Tampereella sijaitseva vähittäiskaupan tilipalvelu on osa K-ryhmän toimintaa ja useat opiskelijat ovat suorittaneet siellä työharjoittelun ja työllistyneet myös sinne opintojen jälkeen. TAMKissa on myös erillinen K-kauppiasliiton stipendirahasto, josta jaetaan vuosittain ansioituneille opiskelijoille tunnustuksia.

TAMKissa K-ryhmän yhteyshenkilönä toimii lehtori Antti Klaavu.

Lisätiedot: Lehtori Antti Klaavu, TAMK, p. 040 505 0286, antti.klaavu(at)tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs