Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ensimmäinen Oppimisen digiloikka -foorumi Oulun yliopistossa 27.1.2016

Oulun yliopisto

Ensimmäinen Oppimisen digiloikka -foorumi Oulun yliopistossa 27.1.2016

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2016 klo 14:10
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto, koulutuspalvelut
Mediakutsu 25.1.2016

Ensimmäinen Oppimisen digiloikka -foorumi Oulun yliopistossa 27.1.2016

Digitalisaatio tulee merkittävästi muuttamaan opiskelua, opetusta ja koulutuksen järjestämistä yliopistoissa. Oulun yliopisto aloitti viime vuoden lopulla kansallisen verkoston kokoamisen kutsumalla lukuisia julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita, korkeakouluja ja IT-yrityksiä mukaan oppimisen digiloikkaan. Sen tavoitteena on kehittää ja yhdistää opiskelijoiden, opettajien ja tutkijoiden käyttöön parhaita digitaalisia palveluja ja uusia opetusratkaisuja.

Oppimisen digiloikka aloitetaan ensimmäisellä yhteistyöfoorumilla, joka kokoontuu Oulun yliopistoon keskiviikkona 27.1.2016. Mukaan on tulossa lähes sata osallistujaa eri puolilta maata lähinnä lukuisista yliopistoista ja ammattikorkeakouluista.

Oppimisen digiloikka -foorumissa tarkastellaan alustuksissa ja pienryhmissä korkeakoulutuksen muutostrendejä, teknologiaa uudistumisen mahdollistajana ja digitaalisia oppimisympäristöjä opiskelun innostajina.

Median edustajat ovat tervetulleita yhteistyöfoorumiin. Se pidetään Oulun yliopistossa Linnanmaalla uudessa TellUs-innovaatioareenatilassa 27.1. klo 12–16.

Lisätietoja:

johtaja Eva Maria Raudasoja, Oulun yliopisto, koulutuspalvelut, puh. 0294 48 4199

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs