Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ensimmäinen digitaalista liiketoimintaa edistävä yhdistys perustettu

Miktech Oy

Ensimmäinen digitaalista liiketoimintaa edistävä yhdistys perustettu

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2015 klo 08:30
Julkaisija: Miktech Oy

Mikkelissä perustettiin Digimi ry -niminen yhdistys, jonka tarkoitus on muun muassa tukea ja edistää digitaalisten palvelujen syntymistä. Myös tietoisuuden ja osaamisen lisääminen digitaalisuuden tuomista mahdollisuuksista ja vaikutuksista on yhdistyksen toiminnan ytimessä.

Kokouksessa valittiin yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi Mikkelin Puhelin Oyj:n toimitusjohtaja Jan-Erik Laine. Hän on myös yksi yhdistyksen virallisista perustajajäsenistä. Muut perustajajäsenet ovat Observis Oy:n toimitusjohtaja Tommi Kainulainen ja Mikkelin Innovaatio- ja teknologiakeskus Miktech Oy:n toimitusjohtaja Vesa Sorasahi. Perustamiskokoukseen osallistui toimijoita niin elinkeinoelämästä, arkisto- ja digitointialoilta kuin julkiselta sektoriltakin.

- Laaja kiinnostus uutta Digimi ry:tä kohtaan kertoo vahvaa viestiä siitä, että tulemme Mikkelistä käsin jatkossakin olemaan kehityksen kärjessä ja näyttämään tietä digitaalisessa murroksessa, viitoittaa Jan-Erik Laine.

Digimi ry perustettiin jatkamaan sitä arvokasta työtä, jota Digitalmikkeli-klusteri on tehnyt jo yli seitsemän vuoden ajan.

- Digimin toiminta tulee keskittymään digitaalisen liiketoiminnan edistämiseen, palvelujen käyttöönottoon ja kehittämiseen. Panostamme uusien palvelujen ja toimintatapojen pilotointiin, mutta myös arkistoinnin ja digitoinnin kehittäminen kuuluu ehdottomasti työlistallemme, Jan-Erik Laine kuvailee innostuneena.

Digimi tulee järjestämään tänä vuonna valtakunnallisen Digitalist Business Innovation Cup -kilpailun, johon hallituksen puheenjohtaja Laine lupailee kovan luokan palkintoja. Kilpailun tulevaisuudesta hän maalailee digitaalisuuden ympärille kietoutuvaa kilpailu- ja tapahtumakokonaisuutta, joka ansaitsee maailmanlaajuista kiinnostusta.

Lisätiedot:

Jan-Erik Laine, toimitusjohtaja, Mikkelin Puhelin Oyj, 0505553244, jan-erik.laine@mpy.fi

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs