Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ennätysmäärä valmistuneita Hämeen ammatti-instituutista

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ennätysmäärä valmistuneita Hämeen ammatti-instituutista

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2012 klo 13:57
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatti-instituutista on vuoden 2012 aikana valmistunut 109 opiskelijaa. Määrä on nykyisen järjestämisluvan voimassaoloaikana kaikkein suurin, lisäystä edelliseen vuoteen on 19 opiskelijaa.

Tulokseen vaikuttavia tekijöitä on useita. Hämeen ammatti-instituutissa on määrätietoisesti panostettu opiskelijoiden asumista ja vapaa-ajan viettoa tukeviin toimenpiteisiin. Samanaikaisesti opettajia on koulutettu ottamaan huomioon erilaiset opiskelijat. Opiskelijoiden yksilöllisiä opintopolkuja on tuettu yhteistyössä muiden ammatilliset oppilaitosten kanssa toteutettujen hankkeiden puitteissa. Somepedia ja TOY-hankkeissa kokeillaan uusia tapoja toteuttaa opetusta ja työssäoppimisjaksoja. Matkailualan ja meijerialan koulutusohjelmat ovat erittäin onnistuneesti uuden opetussuunnitelman käyttöönoton yhteydessä onnistuneet lyhentämään opiskelijoiden opiskeluaikaa.

Keskeyttämisasteen vähentäminen vaatii pitkäjänteistä määrätietoista työtä. Sillä saralla eteneminen antaa mahdollisuuden läpäisyasteen parantamiseen ja lopputuloksena syntyy tutkintoja. Oppilaitoksen koko henkilökuntaa tarvitaan tukemaan opiskelijan polkua valmiiseen tutkintoon.

Hämeen ammatti-instituutilla on toimipisteet Hämeenlinnassa Evolla ja Sairiossa, Hattulassa Lepaalla ja Tammelassa Mustialassa. 

Lisätiedot

kehittämispäällikkö Pirjo Kaitala, p. 03 646 4241 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs