Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Englanninkielistä opetusta 20 vuotta Lappeenrannassa

Lappeenrannan kaupunki

Englanninkielistä opetusta 20 vuotta Lappeenrannassa

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2014 klo 13:16
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan)

Kesämäen koulu vastaanotti 26 ekaluokkalaista kaupungin ensimmäiselle kansainväliselle/englanninkieliselle luokalle 20 vuotta sitten. Vielä tänäkin päivänä englanninkieliset luokat ovat olemassa ja juhlivat nyt 20-vuotista taivaltaan. 

Juhlaviikko teemalla ’Kids of the world’ 

Tiistaina 21.10. klo 9−12 Kesämäen koulussa on avoimet ovet. Sitä ennen klo 7.30 kutsuvieraat ja nykyisten englanninkielisten luokkien vanhemmat juhlistavat yhdessä morning coffeen merkeissä luokkien olemassaoloa. Koulu toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan koulun toimintaan. 

– Englanninkielisten luokkien juhlaviikolla tutustutaan erityisesti näiden luokkien toimintaan, mutta myös suomenkielisten luokkien ovet ovat tiistaina auki, kertoo Kesämäen koulun opettaja Sari Soukka

YK:n päivänä, perjantaina 24.10. koko Kesämäen koulu viettää toiminnallista juhlapäivää muun muassa kansainvälisen opiskelijajärjestö AIESECin kanssa. Juhlaviikon aikana kansainvälisyys näkyy koulun toiminnassa muutenkin.

 Lisätietoja: 

englanninkielisten luokkien puolesta
opettajat Sari Soukka ja Anu Kilpiä, puh. 040 546 8875                                                  

Kesämäen koulun rehtori Vesa Räsänen, puh. 040 535 7933

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs