Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Emmanuel valmistuu ensimmäisenä Valkeakosken Industrial Management -koulutusohjelmasta

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Emmanuel valmistuu ensimmäisenä Valkeakosken Industrial Management -koulutusohjelmasta

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2012 klo 15:08
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin Valkeakosken yksikössä syksystä 2010 pyörinyt englanninkielinen Industrial Management -koulutusohjelma tuottaa työmarkkinoille ensimmäiset kaksi insinööriä perjantaina 8.6.2012.

Toinen nyt valmistuvista opiskelijoista on on nigerialainen Emmanuel Mautin, joka aloitti opinnot ensimmäisessä ryhmässä syksyllä 2010. Mautin sai siis insinööritutkinnon kasaan alle kahdessa vuodessa. Ainoastaan harjoittelut hän sai hyväksiluettua aikaisemman työkokemuksensa ansiosta.

Mautinin toi Suomeen ja HAMKiin sopivan koulutusohjelman löytyminen. - Industrial Management -koulutusohjelma tarjosi juuri sitä, mistä olin kiinnostunut. Ja opinnot ovat kyllä vastanneet odotuksiani, Mautin kertoo.

- Parasta Valkeakoskella opiskelussa olivat opettajat: heidän tietonsa, taitonsa ja opetustyylinsä. Lisäksi Valkeakoski on mukavan rauhallinen paikkakunta. Mielestäni kuitenkin yksikön kulttuurista monimuotoisuutta voisi hyödyntää tehokkaammin. Olisi mukavaa, jos eri kulttuureista tulevat integroituisivat tänne vielä enemmän.

Opinnäytetyönsä Mautin teki yritykselle. Nyt takataskussa on insinööritutkinnon lisäksi opiskelupaikka Vaasan yliopistoon, jossa tavoitteena on suorittaaa ylempi korkeakoulututkinto. Haastatteluhetkellä Mautin oli menossa myös työhaastatteluun. - Haastattelu valkeakoskelaiseen yritykseen järjestyi koulutusohjelman koulutusvastaavan Kristiina Rannan kontaktien ansiosta.

Hämeen ammattikorkeakoulun vuoden suurinta valmistujaisjuhlaa vietetään Hämeenlinnassa Visamäen kampuksen C-talossa (os. Visakaarre 12) perjantaina 8.6.2012 klo 14 alkaen. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan. Valmistuvia on yhteensä 390. Lähetämme valmistuvien nimet erillisessä tiedotteessa.

Lisätiedot
koulutusohjelman koulutusvastaava Kristiina Ranta, p. 03 646 2610

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs