Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Elisa lahjoittaa Centrialle yli 400 webbikameraa opetuskäyttöön – kutsu luovutustilaisuuteen 28.10. klo 15.15

Centria-ammattikorkeakoulu

Elisa lahjoittaa Centrialle yli 400 webbikameraa opetuskäyttöön – kutsu luovutustilaisuuteen 28.10. klo 15.15

Kutsu.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 10:54
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu saa opetuskäyttöön uutta teknologiaa, kun Elisa lahjoittaa sille yhteensä yli 400 uutta webbikameraa. Liikkuvan kuvan mahdollisuudet opetuksessa ja oppimisessa lisääntyvät nopeasti ja Centria tulee hyödyntämään kameroita monipuolisesti erilaisissa oppimisympäristöissä.

- Ensimmäinen verkkopainotteinen tradenomikoulutus käynnistyi nyt syksyllä, ja keväällä aloittaa kaksi tradenomi- ja kaksi insinööriryhmää. Olemme iloisia saamastamme lahjoituksesta, koska voimme nyt tarjota aloittaville opiskelijoille kamerat. Lisäksi tulemme varustamaan kameroilla joitain IT-luokkiamme. Suunnitteilla on myös viritellä niiden avulla näkymiä eri kampustemme välille, Centria-ammattikorkeakoulun viestintäpäällikkö Paula Erkkilä kertoo.

Elisa tekee tiivistä yhteistyötä oppilaitosten ja tiedeyhteisöjen kanssa. Pohjanmaalla pitkäaikainen oppilaitoskumppani on ollut Centria-ammattikorkeakoulu, jonka kanssa syyskuussa järjestetty uratapahtuma keräsi paikalle yli sata opiskelijaa. Myös alakoulujen kanssa tehdään yhteistyötä mm. huippusuosittujen lasten digikoulujen merkeissä, joita on pidetty muun muassa Seinäjoella ja Vaasassa

- Tarvitsemme tulevaisuuden tekijöitä ja haluamme olla mukana edistämässä suomalaista koulutusta. Opetus- ja kulttuuriministeriön tuore esitys haastaa yritykset mukaan koulujen oppimisympäristöjen kehittämiseen ja yhteistyö Pohjanmaan alueen oppilaitosten kanssa on meille mahdollisuus edistää uuden teknologian mahdollisuuksien hyödyntämistä opetuksessa, sanoo Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki.

Lahjoitettavat webbikamerat ovat Elisa Videran valikoimasta ja malliltaan Icom 9119 HD Webcam. Lahjoituksen arvo on noin 15 000 euroa. Elisa luovuttaa lahjoituksen 28.10. Kokkolassa. Elisa lahjoittaa kameroita myös Vaasan yliopistolle ja Seinäjoen ammattikorkeakoululle.

Lahjoitus luovutetaan keskiviikkona 28.10. klo 15.15 Centria-ammattikorkeakoulun Neuvottelu 1:ssä osoitteessa Talonpojankatu 2, Kokkola.

Media on lämpimästi tervetullut paikalle!


Lisätietoja:

Centria‐ammattikorkeakoulu, viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, puh. 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi
Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki, puh. 0500 661 841, harri.kivimaki@elisa.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs