Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen – Oamkin strategia 2017–2020 on julkaistu

Oulun ammattikorkeakoulu

Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen – Oamkin strategia 2017–2020 on julkaistu

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2016 klo 12:42
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tehtävä on palvella työ- ja elinkeinoelämän kehittämisen ja uudistamisen tarpeita, vahvistaa alueen elinvoimaisuutta sekä vastata Pohjois-Suomen ammattikorkeakoulutuksen monimuotoisuudesta. Oamk on julkaissut uuden strategiansa, joka kirkastaa ammattikorkeakoulun toiminnan kulmakivet sekä arvot, joihin työ perustuu.

– Visionamme on olla pohjoisen Suomen johtava, monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Menestys ei kuitenkaan tule itsestään, vaan meidän kaikkien täytyy olla aktiivisia. Ammattikorkeakoulullamme tulee myös olla valmiutta rohkeisiin ratkaisuihin. Meillä on hyvät lähtökohdat, joten motivoituneella ja positiivisella asenteella niin työhön kuin kehittämiseen pärjäämme kilpailussa, rehtori Jouko Paaso sanoo.

Oamkin toimintaa ohjaavat arvot ovat kehittymishalukkuus, tuloksellisuus, työelämäkumppanuus sekä yhteisöllisyys. Miten nämä näkyvät Oamkin toiminnassa ja mitkä ovat ammattikorkeakoulun tärkeitä painoaloja? Nämä asiat selviävät uudesta strategiasta, johon voi tutustua osoitteessa oamk.fi/strategia.

Lisätietoja:

rehtori, toimitusjohtaja Jouko Paaso, 044 556 8200

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs