Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Elämyshanke ensiesittelyssä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Elämyshanke ensiesittelyssä

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2016 klo 09:30
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Gastro Helsinki -messuilla esitellään Gastro Box -elämystila. The Box -virtuaalitilahanke vie messukävijät makumatkalle Suomen kansallismaisemiin, tunturien laelle, metsän siimekseen ja mökkilaiturille. Suomen johtava horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 16.–18.3.2016.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Tekesin The Box -yhteishankkeessa syntyy vuosina 2016–2018 useita rikastetun todellisuuden palveluympäristöjä, joissa asiakkaat kokevat ainutlaatuisia elämyksiä. Hanke tarjoaa hotelli-, ravintola-, matkailu- ja elämysalan yrityksille uudenlaisia palvelutilojen ja tuotteiden testaus- ja mittausalustoja.  The Box -elämystilahankkeessa synnytetään konkreettisia, suomalaisia tuotteita, palveluja ja innovaatioita globaaleille markkinoille.

Tervetuloa tutustumaan elämystilahankkeen ensiesittelyyn 16.3.–18.3.2016 Gastro Helsinki -messujen osastolle 6 c 71. Messujen Gastro Boxissa keittiömestarikaksikko Sami Rekola ja Jaakko Sorsa loihtivat määräaikoina kutsuvieraille 4 ruokalajin makumatkoja kansallismaisemissamme. Myös yleisöllä on messujen aikana mahdollisuus tutustua The Boxin tekniikkaan ja sen käyttömahdollisuuksiin. Gastro Boxin ruokateemaan sovitetut, kuva- ja liiketunnistusta hyödyntävät seinäprojektiot, tilan äänentoisto, tunnelmassa elävä valaistus ja maisemia korostavat tuoksut ja muut aististimulaatiot vievät vieraat huippukokkien säveltämälle makumatkalle Suomen kesään. 

The Box -hankkeen yhteiskumppaneita ovat Tekesin ja Haaga-Helia amk:n lisäksi Manchester Metropolitan University, Universidado do Algrave, Hotelschool den Hague, Metos, Pixoi, Pinto, CMB Ravintolat, Flik, Fantasia Works, Hotel Haaga ja Sinebrychoff. 

Lisätietoja The Box -hankkeesta ja Gastro Boxista:

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, The Box projektipäällikkö, tutkija Pasi Tuominen p. 040 764 1319
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, The Box tiedotus, lehtori Eeva Puhakainen p. 040 488 7166
info@thebox.fi / www.thebox.fi / #thebox / #whatsinthebox


Gastro Helsinki 16.–18.3.2016

Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen johtava ammattikeittiö-, hotelli- ja ravintola-alan tapahtuma esittelee uutuudet ja trendit alan horeca-alan ammattilaisille. Sisäänpääsy ammattilaisille kutsukortilla ja rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 10–18 ja pe 10–17. www.gastro.fi|@gastrohelsinki |#gastrohelsinki)

Liitetiedostot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs