Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Elämyksellistä oppimista MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksessa

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Elämyksellistä oppimista MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksessa

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 16:16
Julkaisija: MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksessa opiskellaan merkonomiksi uudenlaisin tavoin. Opintojen aikana opiskelijat järjestävät monenlaisia tapahtumia koululla esimerkiksi konsertteja, juhlia ja messuja.  Perinteisen tunnilla istumisen sijaan ammattiin opiskellaan toiminnallisin menetelmin. Opiskelijat saavat käyttää luovuuttaan ja kokeilla myös oikeaa yrittäjyyttä.

Tästä yhtenä esimerkkinä opiskelijat rakentavat kauppakeskus MERCURIUKSEN, joka toimii oppilaitoksen tiloissa kahden viikon ajan. Kauppaliikkeet saavat perustaa pop up-myymälöitä, joissa yrittäjyysopiskelijat toimivat kauppiaina ja saavat myynneistään provisiopalkkaa. He tekevät myymälää varten liiketoimintasuunnitelman, budjetin ja markkinointisuunnitelman.

Tänä vuonna mukana on mm. herkku- ja joulumyymälöitä, taidegallerioita, kauneushoitoloita, koru- ja vintage-myymälöitä. Kauppakeskus on yleisölle avoinna 17.–28.11.2014 kello 10–14.00 ja keskiviikkona 19.11. kello 16–20.00. Kauppakeskuksen avajaiset ovat ma 17.11. klo 10.30.


Lisätietoja antaa ohjaava opettaja Laura Kolehmainen 0400 858 922.

Liitteenä opiskelijoiden suunnittelema logo kauppakeskukselle.

Julkaisuvapaa heti.

Liitetiedostot

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on arvostettu, osaava ja aidosti opiskelijalähtöinen yksityinen liiketalouden alan kouluttaja. Tarjoamme oppimisen elämyksiä sekä nuorille että aikuisille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs