Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ekoyrittäjyyteen haetaan ideoita Saarijärveltä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Ekoyrittäjyyteen haetaan ideoita Saarijärveltä

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 13:14
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa vierailee parhaillaan 21 opiskelijaa ja 12 opettajaa Puolasta, Espanjasta, Liettuasta, Belgiasta ja Suomesta. Vierailun teemana on vastuullisuus palvelusektorilla sekä ekoyrittäjyys. Opiskelijat ovat AMK-tutkinto-opiskelijoita pääaineinaan mm. taloushallinto, teollinen muotoilu, liiketalous ja turismi.

Opiskelijat ideoivat kahden viikon aikana vastuullisen liikeidean monikansallisissa ryhmissä. Ohjelma sisältää myös vapaa-ajan ohjelmaa teemoina tuli, vesi ja kivi. Ekohenkisyys ja kestävä kehitys huomioidaan koko heidän ohjelmassaan: ryhmä majoittuu Hostelli Laajiksessa,  jossa he laittavat itse ruokansa, ja Jyväskylässä he liikkuvat kierrätetyillä polkupyörillä. Pyörät kunnostettiin yhteistyössä Uusiotuote Ry:n kanssa.

Jyväskylässä ryhmä vierailee mm. bioenergiaratkaisuja tarjovassa BioGTS-yrityksessä sekä NaturVentionissa, joka on erikoistunut hyvän sisäilman teknologisiin ratkaisuihin.

Torstaina 15.5. ryhmä käy Purola Farmilla Saarijärvellä ja leipoo siellä karjalanpiirakoita.  Ryhmän mukana on kansainvälisten asioiden koordinaattori, kestävän gastronomian asiantuntija Minna Junttila Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Lisätietoja:
Pauliina Silvennoinen, lehtori,  040 7488 609, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Minna Junttila, kv-koordinaattori, 040 588 6533, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs