Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ekaluokkalaiset aloittavat koulun Suuremman suojassa

Kirkon tiedotuskeskus

Ekaluokkalaiset aloittavat koulun Suuremman suojassa

Tiedote.
Julkaistu: 03.08.2016 klo 13:34
Julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus

Kirkko aloittaa reilun vuoden mittaisen kampanjoinnin teemalla Suuremman suojassa. Kirkko haluaa kampanjallaan korostaa erityisesti ihmisarvon tärkeyttä yhteiskunnassa.

Kampanja alkaa ekaluokkalaisten kouluun siunaamisilla. Sosiaalisessa mediassa jaettavia Suuremman suojassa -meemejä löytyy juuri avatuilta verkkosivulta www.suuremmansuojassa.fi.

Verkkosivuilla on myös Helsingin piispa Irja Askolan videosiunaus kaikille koulutiensä aloittaville. Videolla piispa Askola kertoo omista koulumuistoistaan ja kannustaakin pieniä koululaisia ja heidän läheisiään olemaan luottavaisin mielin uuden edessä.

Kymmenet seurakunnat siunaavat ekaluokkalaiset matkaan

Seurakunnat ympäri Suomen järjestävät ekaluokkalaisten siunaushetkiä elokuussa juuri koulun alkua edeltävällä viikolla sunnuntain messussa tai koulupäivää edeltävänä iltana.

Kouluvuoden aloitusaika vaihtelee paikkakunnittain. Listaus seurakuntien koululaisten siunaustilaisuuksista ja niiden ajankohdista on kampanjan verkkosivuilla. Osa seurakunnista on siunannut kouluun lähteviä jo keväällä eskarivuoden päätteeksi.

Torstain 11.8. Yle Radio 1:n aamuhartaudessa klo 6.15 ja uusintana klo 7.50 koulujen aloituksesta puhuu pastori Mari Leppänen.

Suuremman suojassa -kampanja jatkuu jo lokakuussa, jolloin vietetään Enkelten sunnuntaita eli mikkelinpäivää.

Lisätietoja:
Kampanjapäällikkö Hanna Piira, p. 050 351 8381, hanna.piira@evl.fi
www.suuremmansuojassa.fi
#suuremmansuojassa
Irja Askolan videosiunaus

 

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon tiedotuskeskus välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Kirkon viestintä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs