Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Eeva-Liisa Breilin valittiin Hämeenlinnan seudun Vuoden aikuisohjaajaksi

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Eeva-Liisa Breilin valittiin Hämeenlinnan seudun Vuoden aikuisohjaajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2011 klo 14:06
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK


Elinikäisen oppimisen ja ohjauksen viikon päätapahtumassa palkittiin Hämeenlinnan seudun vuoden 2011 aikuisohjaaja ja aikuisopiskelija. Alueellinen Tee elämäsi löytöretki – innostu oppimaan -tapahtuma järjestettiin torstaina 6.10. Hämeenlinnan kirjastossa.


Vuoden aikuisohjaajaksi valittiin HAMKin Forssan yksikön hoitotyön koulutusohjelmajohtaja Eeva-Liisa Breilin. Valinnan perusteluiksi luettiin Breilinin vankka kokemus opettajana, joka huolehtii esimerkillisesti oppijan ammatillisesta kehittymisestä ja opintojen edistymisestä.

– Eeva-Liisa tekee töitä joukkueena ja joukkueelle. Opiskelijan perustelun mukaan hän ei olisi valmistunut ilman Eeva-Liisalta saamaansa ohjausta, kertoo Vuoden aikuisohjaajan valintaraatiin kuulunut HAMKin täydennyskoulutusjohtaja Esa Inget.  Ehdokkaiden valinta toteutettiin avoimena kyselynä HAMKin verkkosivuilla.

Breilin oli saamastaan tunnustuksesta yllättynyt ja otettu. – Sosiaali- ja terveysalan opetus ja ohjaus on loistavaa koko HAMKissa. Tämä palkinto ei ole vain minulle, vaan koko joukkueelle.

– Aikuisohjaajana palkitsevinta työssäni on se, kun opintojen aikana opiskelijalle vahvistuu tunne oikean alan löytymisestä, omasta aikuisopiskelijakokemuksestaan ammentava Breilin toteaa.

Tapahtumassa palkittiin myös Vuoden aikuisopiskelijaksi valittu Toni Karamaa, joka opiskelee lähihoitajaksi Koulutuskeskus Tavastiassa. Hämeenlinnan seudun vuoden aikuisohjaajan- ja opiskelijan palkitsivat seudun oppilaitokset, TE-toimisto ja Hämeen ELY-keskus.

Lisätiedot
Vuoden aikuisohjaaja Eeva-Liisa Breilin, p. (03) 646 7502
Täydennyskoulutusjohtaja Esa Inget, p. (03) 646 3430

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs