Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Duckventures vauhdittaa Centrian yhteishakua uudella karttasovelluksella

Centria-ammattikorkeakoulu

Duckventures vauhdittaa Centrian yhteishakua uudella karttasovelluksella

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2015 klo 08:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu kampanjoi tänään käynnistyvässä yhteishaussa keulakuvanaan ankkakaksikko Duckventures. Centrian maskottiankat muuntautuivat Madventures-televisiosarjan reppureissaajakaksikon näköishahmoiksi viestintäsuunnittelija, ankkataiteilija Arja Haikolan käsissä. Duckventures kertoo Centrian opiskelu- ja vaihto-opiskelumahdollisuuksista sekä näyttää turhia nöyristelemättä opiskelupaikkakuntien parhaita paloja.

- Suomen kansainvälisimpänä korkeakouluna voimme tarjota opiskelijoillemme erinomaiset mahdollisuudet hankkia kansainvälistä kokemusta opintojen aikana. Tämä on seikka, joka myös erottaa meitä toisista ammattikorkeakouluista, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Centria nosti kansainvälisyysteeman esiin jo viime syksyn CentriaOpen-tapahtumassa, jossa tarjottiin 1400 vieraalle nojatuolimatka maailman ympäri. Duckventuresin ytimessä puolestaan on uusi karttasovellus, joka tuo kiinnostavalla tavalla esiin Centriaa ja aluetta.

- Duckventuresilla on tärkeä aluemarkkinoinnillinen merkitys. Ankkakaksikon opastuksella alueemme ulkopuolelta tulevat hakijat pääsevät kurkistamaan, miltä maailmalta tutut paikat näyttävät meillä ja mitä kaikkea opiskelukaupungeissamme voi tehdä ja kokea – ruoho kun ei ole aina vihreämpää aidan toisella puolella, Erkkilä veistelee.

Yhteishaun aikana Duckventures on tour -kiertueella on jaossa pari tuhatta kumiankkaa. Oman ankkansa kanssa voi osallistua Instagramissa kuvakisaan, jossa pääpalkintona voi voittaa matkaliput unelmiensa matkakohteeseen. Kuvien tunnisteena on #duckventures2015.

Duckventures-kampanjalle on saatu hyväksyntä myös alkuperäisiltä Madventures-travellereilta Riku Rantalalta ja Tuomas Milonoffilta. Näköisankat luovutetaan Rantalalle ja Milonoffille kesäkuun alussa, jolloin he saapuvat Centrian vieraiksi.

Duckventuresin matkaan voi hypätä osoitteessa www.centria.fi.


Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, puh. 044 725 0086

Kuva: Roni Lamberg

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs