Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Disco palaa Ruiskadulla

Turun ammattikorkeakoulu

Disco palaa Ruiskadulla

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 08:52
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulussa Ruiskadulla järjestetään suuronnettomuusharjoitus 10.9.2015 klo 18–22. Toiminnassa mukana ovat AMK:n ensihoitajaopiskelijat, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos sekä Kaarinan, Maarian ja Turun VPK.

 

Disco palaa -harjoitus on Turun AMK:n ensihoitajaopiskelijoiden, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksen ja Kaarinan, Maarian ja Turun VPK:n yhteisharjoitus. Harjoituksessa pyritään muodostamaan todellisen onnettomuuden toimintaympäristö.

 

Viranomaisyhteistyö

 

Harjoituksen lääkintäjohtaja tulee Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksen kenttäjohtoyksiköstä. Opiskelijoille annetaan roolit harjoituksessa opiskeluvaiheidensa mukaan. Lähellä valmistumista olevat opiskelijat toimivat suuronnettomuusharjoituksessa johtotehtävissä ja osa johtajien alaisuudessa ja ohjauksessa. Opintojensa alussa olevat toimivat potilaina.

 

Opiskelijat oppivat, kuinka toimia uhkaavissa vaaratilanteissa, poikkeavissa olosuhteissa. He saavat kokemusta ensihoidosta suuronnettomuustilanteissa. Kokemusta tulee myös johtamisesta, riski- ja turvallisuustekijöistä sekä viranomaisyhteistyöstä.

 

-        Tärkeä harjoitus opiskelijoille, josta saadaan arvokasta kokemusta onneksi harvoin todentuvasta suuronnettomuustilanteesta, toteaa ensihoidon opettaja Jani Paulin.

 

Disco palaa -harjoitus to 10.9.2015 klo 18–22 Ruiskadulla.

 

Kyseessä ei ole todellinen vaaratilanne, vaan harjoitus, johon hälytysajoneuvot osallistuvat. Sivulliset eivät voi osallistua toimintaan.

 

 

Lisätiedot:

Ensihoidon opettaja Jani Paulin,

Terveys ja hyvinvointi, p. 040 355 0501

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #Excellence in Action

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs