Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Digitaalisella asiakkuusmarkkinoinnilla tehoa myyntiin ja markkinointiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Digitaalisella asiakkuusmarkkinoinnilla tehoa myyntiin ja markkinointiin

Tiedote.
Julkaistu: 15.11.2012 klo 13:29
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Asiakkuusmarkkinointi tähtää uusien asiakkaiden hankkimiseen ja erityisesti olemassa olevien asiakkuuksien vaalimiseen ja arvon kasvattamiseen. Yhä voimistuva digitaalisuus tuo tähän omat haasteensa ja mahdollisuutensa.

Digimaailma tarjoaa monikanavaisuuden mahdollisuudet, mutta niiden hyödyntäminen edellyttää että asiakasta ymmärretään. Yrityksissä tulisikin pohtia, osataanko digitaalisissa kanavissa keskustella oikein nykyisten asiakkaiden kanssa ja miettiä miten taas tavoittaa uusia digikeinoin.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoiminta- ja palvelut -yksikön ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun DimarK-hanke järjestää digitaalisesta asiakkuusmarkkinoinnista pk-yrityksille suunnatun koulutuksen 22.11. klo 12-16. Paikkana on Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Dynamo, Piippukatu 2, Dynamon auditorio.

Tilaisuudessa puhuvat kovan luokan asiantuntijat, kuten SEK Loyalin asiakkuusjohtaja Hans Björkendahl sekä Salesforce -asiakkuudenhallintajärjestelmän konsultti Risto Vuorjoki Fluidolta. Koulutuksen teemoina ovat asiakasdialogi, sen rakentaminen, kehittäminen ja hyödyt. Koulutuksessa kerrotaan myös, kuinka pk-yritys voisi paremmin hyödyntää CRM:ää liiketoiminnassaan. Iltapäivän lopuksi on Valion esitys siitä, miten yritys käy asiakasdialogia netissä.

Koulutus tarjoaa eväitä siihen, miten yritys voi tulla aidosti asiakasvetoisemmaksi ja lisätä asiakassuhteidensa kannattavuutta.

DimarK on Keski-Suomen ELY-keskuksen ja EU:n osarahoittama koulutushanke, jonka toteutuksesta vastaavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu.

Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Lisätietoja:
Liinamaaria Hakola, projektipäällikkö, 050 340 6046, liinamaaria.hakola@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö, www.dimark.fi

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs