Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Devoi Oy:n tjpooli ja Talentum Events Oy yhteistyöhön

Devoi Oy

Devoi Oy:n tjpooli ja Talentum Events Oy yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2013 klo 11:57
Julkaisija: Devoi Oy

Devoi Oy ja Talentum Events Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen 22.1.2013 tjpooli-tapahtumien järjestämisestä. Tjpooleissa toimitusjohtajat kohtaavat ajankohtaisia aiheita käsittelevissä lounas- ja pienryhmätilaisuuksissa. Devoi Oy:n ja Talentum Events Oy:n välinen yhteistyö mahdollistaa tjpoolin toiminnan kehittämisen ja palveluiden monipuolistamisen.

”Olemme järjestäneet viimeisen seitsemän vuoden aikana yli 200 erilaista johtajatapaamista. Tapaamiset luovat toimitusjohtajille ainutlaatuiset mahdollisuudet kokemusten vaihtoon ja verkostojen luontiin. Yhteistyö Talentumin kanssa auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja monipuolistamaan palveluvalikoimaamme”, linjaa Devoi Oy:n toimitusjohtaja Jari Raitanen.

”Pystymme saavuttamaan ainutlaatuinen palveluverkoston, kun yhdistämme Talentum Eventsin tapahtumaliiketoimintaosaamisen, vahvat mediakanavat ja tjpoolin vuorovaikutteisen toimintatavan ja tunnettuuden. Yhteistyön avulla voimme tarjota kohderyhmällemme entistä kattavamman verkostointi- ja keskustelufoorumin sekä monikanavaisen valikoiman tietoa, näkyvyyttä ja vaikuttamista”, toteaa Talentum Eventsin toimitusjohtaja Kari Leppänen.

Devoi Oy on vuodesta 2005 lähtien toteuttanut toimitusjohtajatapaamisia tjpooli -brändillä. Devoin pyrkimyksenä on synnyttää uutta ajattelua ja sen mukana uusia toimintatapoja. Yhtenä  esimerkkinä tästä on Yllätetään yhteiskunta –yhteisö, jota Devoi fasilitoi. Yllätetään yhteiskunta -yhteisön aloittamista ideoista tunnetuin ja vaikuttavin on kansainvälisestikin huomiota herättänyt Hinku –hanke.

Talentum Events Oy on Suomen johtava liikkeenjohdolle ja asiantuntijoille suunnattujen tapahtumien ja koulutusten palveluntuottaja ja B2B-media. Talentum Events on toiminut Suomessa yli 22 vuotta. Yhtiö järjestää vuosittain noin 300 kohdennettua tapahtumaa, joiden tärkeimmät aihealueet ovat teollisuus ja teknologia, myynti ja markkinointi, liikkeenjohto ja HR sekä taloushallinto ja rahoitus. Talentum Events on osa Talentum -konsernia.

Lisätietoja:

Devoi Oy, Jari Raitanen, toimitusjohtaja, +358 50 995 4440
Talentum Events Oy, Kari Leppänen, toimitusjohtaja, +358 40 574 9699

Devoi Oy

Devoi Oy on haastanut suomalaisia toimitus-, markkinointi-, henkilöstö- ja talousjohtajia pohtimaan ja synnyttämään kilpailuetua ja kannattavaa kasvua. Johtajatapaamisia on vuodesta 2005 lähtien järjestetty jo yli 200 ja niihin osallistunut satoja johtajia. Nyt Devoin johtajatapahtumat keskittyvät toimitusjohtajille tarkoitettuun tjpooliin, jonka tapahtumien järjestämisestä Devoi on solminut yhteistyösopimuksen Talentum Events Oy:n kanssa.

 Johtajatapaamisista syntyi vuonna 2007 Yllätetään yhteiskunta -yhteisö ideoimaan uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -ideoista pisimmälle on ehtinyt runsaasti kansainvälistäkin huomiota saanut Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU.

 Lisätietoja: Jari Raitanen, toimitusjohtaja, +358 50 995 4440

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs