Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Data Sciencen mahdollisuudet käyttöön julkishallinnon organisaatioille Amiedun ja Ari Hovi Oy:n yhteistyön myötä

Amiedu

Data Sciencen mahdollisuudet käyttöön julkishallinnon organisaatioille Amiedun ja Ari Hovi Oy:n yhteistyön myötä

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2016 klo 09:18
Julkaisija: Amiedu

Amiedu ja Ari Hovi Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä julkishallinnon organisaatiot voivat hyödyntää Business Intelligenceen, raportointiin, datan hyödyntämiseen ja tietovarastointiin liittyvää konsultointia ja koulutusta osana Tietotekniikan koulutuspalveluiden puitesopimusta. Tarjonnasta hyötyvät myös yritykset.

 

Amiedu on Suomen suurin ammatillinen aikuiskouluttaja, jonka keskeistä tarjontaa on organisaatioiden osaamisen kokonaisvaltainen kehittäminen. Ari Hovi Oy on tiedonhallinnan kysymyksiin erikoistunut konsultti- ja koulutusyritys, jonka erikoisosaamista ovat Business Intelligence, tietovarastointi, analytiikka ja uudet teknologiat liittyen esimerkiksi Big Dataan, isojen datamassojen hyödyntämiseen, sekä datan analysointi ja ennustaminen organisaatioiden liiketoiminnan näkökulmasta.

 

- Monella julkishallinnon toimijalla on kovat vaatimukset datan hyödyntämiseen ja haastavat raportointitarpeet, kun he tarjoavat dataa eri tahoille: kansalaisille open-data -portaalien kautta, EU:lle, ja muille viranomaisille, Ari Hovi Oy:n asiakkuusjohtaja Johannes Hovi toteaa. - Olen tyytyväinen ja innostunut tästä mahdollisuudesta, että pystymme tuomaan osaamistamme Amiedun kautta laajasti Hansel-puitesopimuksen piirissä oleville julkishallinnon organisaatiolle. Tarjolla on koko valikoimamme, avoimista koulutuksista räätälöitäviin.

 

Amiedu voi sopimustoimittajana tarjota Ari Hovi Oy:n palveluita julkishallinnon organisaatioille osana Tietotekniikan koulutuspalveluiden puitesopimusta vuosina 2014 – 2018.  Puitesopimus takaa valmiiksi kilpailutetut hinnat, ja sisältää tietotekniikan koulutuspalveluja peruskäyttäjille ja asiantuntijoille sekä erilaisia lisäpalveluja, kuten sähköisiä koulutuspalveluja, osaamiskartoituksia, sertifiointeja ja konsultointia.

 

- Olen erittäin iloinen yhteistyöstä Ari Hovi Oy:n kanssa, Amiedun koulutuspäällikkö Erica Lehto kertoo. - Ari Hovi on tunnettu ja tunnustettu toimija, konsulttien konsultti, joka on konsultoinut lähes kaikkia Suomen top 30 yrityksiä. Heillä on korkeatasoinen asiantuntijaverkosto ja vahvoja osaamisalueita, joita ei juurikaan muilla ole. He ovat kehittäneet palveluvalikoimaansa niin, että ovat omalla alueellaan Suomen johtava yritys. Tämä yhteistyö vahvistaa erinomaisesti Amiedun palvelutarjoomaa ja osaajaverkostoamme.

 

Datalla johtaminen on tätä päivää

 

Nyt eletään suurta datajohtamisen aikaa. Johto haluaa dataa päätöksenteon tueksi, ja Business Intelligence, raportointi- ja analytiikkahankkeet ovat usein prioriteettilistan kärjessä. Datan määrä tuplaantuu joka vuosi, ja yritykset ja organisaatiot miettivät, miten pystyvät käsittelemään ja hyödyntämään suuria datamassoja.

 

- Meillä on BI-tiedonhallinnan vahva osaaminen. Olemme tuote- ja toimittajariippumaton platform, joka yhdistää alan parhaat asiantuntijat ja organisaatiot. Datalla johtaminen, Data Science, on se kärki, jonka tuomme Amiedun palvelutarjontaan, Johannes Hovi kertoo.

 

Data Science yhdistää perinteisen raportoinnin, Business Intelligencen, analytiikan ja Big Datan. Datan hyödyntämiselle on paljon mahdollisuuksia: pyritään vaikkapa ennustamaan toisen tapahtuman syntymistä tulevaisuudessa, esimerkiksi koneen vikaantumista tai sairaalabakteerin syntymistä.

 

- Jos asiakkaallamme on jokin tietty, tähän alueeseen liittyvä, spesifi haaste, uskon että pystymme löytämään siihen Ari Hovin verkostosta aika tehokkaasti täsmäosaajan, Erica Lehto sanoo. – Odotan, että yhteistyömme laajenee ja syvenee, ja etsimme uusia yhteistyömahdollisuuksia.

 

Myös yritykset pääsevät hyödyntämään sekä avoimia että räätälöitäviä koulutuksia. Avoimissa koulutuksissa on jo nyt monipuolinen tarjonta kattaen mm. Master Data Managementin, tietovaraston käytön, analytiikan, Business Intelligence -ohjelmistojen hankinnan, Big Data -projektin käynnistämisen, pilvipalvelut, Scrumin ja Internet of Things’in käytännössä.

 

Lisätietoja:

 

Erica Lehto, koulutuspäällikkö, Amiedu, puh. 020 7461 343, erica.lehto(at)amiedu.fi

Johannes Hovi, asiakkuusjohtaja, Ari Hovi Oy, puh. 050 367 0809, johannes.hovi(at)arihovi.com

 

www.amiedu.fi

www.amiedu.fi/ictkalenteri

www.arihovi.com

Liitetiedostot

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs