Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » CV-kisassa voitettiin kesätyöpaikkoja

Omnia

CV-kisassa voitettiin kesätyöpaikkoja

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2014 klo 13:19
Julkaisija: Omnia

Työtaitaja-hanke järjesti opiskelijoille suunnatun video-CV-kilpailun, jossa nuoret saivat hakea kolmea avoinna olevaa kesätyöpaikkaa kesälle 2015. Kilpailun työnantajiksi olivat sitoutuneet Espoon Sellon kirjasto, HOK-Elanto ja TeliaSonera. Työnantajat kertoivat olleensa tyytyväisiä voidessaan videoiden avulla tutustua paremmin hakijoihin, kuin perinteisten paperihakemusten kautta. He korostivat myös työelämässä tärkeintä olevan oikea asenne työtehtäviin ja reipas ote tekemiseen.

Voittajilta löytyy juuri oikeaa asennetta

Sellon kirjastoon työllistyi merkonomiopiskelija Eira Hirvonen. Kirjaston palveluesimies Mikko Kaunisto kertoi kirjaston lähteneen kilpailun kautta etsimään tekevää ihmistä. Kauniston mielestä Eira Hirvosen videosta näkyi juuri oikea asenne.

HOK-Elannon työpaikkaan valittiin merkonomiopiskelija Hasan Mohamed. Hasan kertoi omassa hakemuksessaan suorittaneensa aiemmin työssäoppimisjakson K-marketissa ja toimineensa asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa tapahtumissa. HOK-Elannon henkilöstön kehittämispäällikkö Katri Martikka totesi Hasanilla olevan työhön tarvittavaa osaamista ja videon avulla työnantaja sai hyvän kuvan Hasanista.

TeliaSoneran työpaikan varmisti merkonomiopiskelija Jon Mäkelä. TeliaSoneran Employer Branding Manager Terhi Huttunen kertoi Jonin videon välittäneen reipasta otetta ja kuvan henkilöstä, joka tarttuu toimeen.

 Lisätietoa

- Työtaitaja-hanke ja CV-kilpailu: aluekehityspäällikkö Tiina Koivisto, Omnia, tiina.koivisto@omnia.fi, p. 050 561 4225
- Voittajien CV:t: http://www.tyotaitovalmennus.fi/nuori/#tyotaitovalmennus
- http://www.tyotaitovalmennus.fi

Kuva mediapankissa

- Kuvassa vasemmalta: Terhi Huttunen/TeliaSonera, opiskelija Jon Mäkelä, Katri Martikka/HOK-Elanto, opiskelija Hasan Mohamed, Mikko Kaunisto/Sellon kirjasto ja opiskelija Eira Hirvonen.

Työtaitaja-hankkeen tavoitteena on kohentaa opiskelijoiden työelämätaitoja ja työllistymismahdollisuuksia. Hankkeessa on kehitetty mm. Nuorten työtaitovalmennus, Työtaitopeli ja Tulevaisuuden työkirja. Hankkeen toteuttaja on Omnia, ja kumppanitoteuttajat ovat Espoon kaupunki, Espoon yrittäjät, Helsingin seudun kauppakamari ja Suomen yrittäjät.

Omnia vastaa jäsenkuntiensa Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ammatillisesta toisen asteen koulutuksesta. Monialaisessa koulutuskuntayhtymässä on vuositasolla noin 10.000 ammatillisen koulutuksen opiskelijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs