Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Combi rakentaa siltaa tutkimuksen ja työelämän välille

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Combi rakentaa siltaa tutkimuksen ja työelämän välille

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2011 klo 10:08
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kansainvälinen Combi2011-konferenssi tuo tutkitun tiedon yrittäjän ulottuville ja näyttää, mitä hyötyä sen soveltamisesta päivittäiseen liiketoimintaan on. Combi2011-konferenssi järjestetään 5. - 7.10.2011 Visamäessä HAMKin tiloissa.

Konferenssiin on tulossa vieraita ja puhujia useista maista, muun muassa Yhdysvalloista, Venäjältä, Kiinasta, Iso-Britanniasta, Ruotsista ja Saksasta. - Oma suosikkini konferenssin puhujista on yhdysvaltalainen tohtori Jack Brittain. Hänen johdollaan Utahin yliopistossa on perustettu enemmän start-up-yrityksiä kuin missään muualla USAssa, kehaisee konferenssin järjestelyistä vastaava yliopettaja Minttu Lampinen.

Suomalaisista puhujista Lampinen poimii esimerkiksi vuorineuvos Kari Neilimon, joka on arvostettu johtamiskouluttaja ja useiden suomalaisten yritysten hallituksen jäsen. - Lisäksi Suomen yrittäjien puheenjohtaja Mikko Simolinna on kiinnostava puhuja, Lampinen kertoo. - Oman lisänsä tuo tietysti myös vasta-avatun Hämeenlinnan Citymarketin kauppias Juha Ketola, joka on HAMKin omia kasvatteja.

Combin esityksiä on jaoteltu teemoittain. - Paikallisia yrittäjiä kiinnostavia teemoja voisivat olla esimerkiksi innovaatiot ja yrittäjyys, kansainvälinen kauppa tai uusien tuotteiden lanseeraus. Tietenkin kannattaa muistaa myös, että konferenssi on erinomainen tilaisuus hankkia käytännön tietoa ja solmia kansainvälisiäkin kontakteja, Lampinen vinkkaa.

Vuosittainen Combi-konferenssi toteutetaan FUAS-yhteystyönä. FUAS on HAMKin, LAMKin ja Laurean muodostama strateginen liittouma. Ensimmäinen tutkimusta ja työelämää yhdistävä Combi järjestettiin Laureassa Vantaalla viime syksynä. Tänä vuonna vuorossa on Hämeenlinna ja seuraavana Lahti.¨

Lisätietoa Combi2011-konferenssista löytyy verkosta osoitteesta www.combi2011.fi. Ilmoittautumisaika päättyy 30.9.2011.

Lisätiedot
yliopettaja Minttu Lampinen, p. 03 646 6667 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs