Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » CIMOn suurin hankerahapotti Centria-ammattikorkeakoulun SWAN-projektille

Centria-ammattikorkeakoulu

CIMOn suurin hankerahapotti Centria-ammattikorkeakoulun SWAN-projektille

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2014 klo 16:14
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulun Social Work and Social Sciences Africa Network (SWAN) -projekti sai Kansainvälisen henkilövaihdon keskus CIMOlta hankerahaa 202 900 euroa. CIMO myönsi kaikkiaan North–South–South-ohjelmasta yli kaksi miljoonaa euroa korkeakoulujen kehitysyhteistyöhön. Centria-ammattikorkeakoululle myönnetty hankeraha oli määrältään myönnetyistä suurin.

 

Centria on perustanut ensimmäisen valtakunnallisen sosiaalialan toimijoiden yhteisen ison verkoston, johon kuuluu yhdeksän suomalaista ammattikorkeakoulua. Nyt käynnistyvä hanke on verkoston työn tulosta. Seuraavan puolentoista vuoden ajan SWAN-projektilla on tarkoitus tukea perheiden ja lasten sosiaalityötä Etiopiassa, Tansaniassa ja Keniassa.  

 

- Tarkoituksena on levittää hyviä käytänteitä ja osaamista opettaja- ja opiskelijavaihtojen sekä intensiivikurssien avulla, kertoo lehtori Anne Jaakonaho.

 

Centrian hanke on osa CIMOn North-South-South Higher Education Institution Network Programme -ohjelmaa, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisten ja kehitysmaiden korkeakoulujen välisiä yhteistyöhankkeita. Ohjelman pääpaino on opiskelija- ja opettajaliikkuvuudessa.

 

Lisätietoja:

lehtori Anne Jaakonaho, 044 725 0595, anne.jaakonaho@centria.fi

viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

 

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2014

 

Koulutusohjelmia                                   16

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja                                             517

Henkilöstömäärä                                   253

Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs