Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Cheek ja Jenni Vartiainen nuorten hyvien tapojen lähettiläitä – valinnan tekivät Salpauksen opiskelijat

Koulutuskeskus Salpaus

Cheek ja Jenni Vartiainen nuorten hyvien tapojen lähettiläitä – valinnan tekivät Salpauksen opiskelijat

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2014 klo 17:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen Orimattilan toimipisteen opiskelijat pääsivät valitsemaan nuorten hyvien tapojen lähettiläitä vuodelle 2014. Opiskelijat äänestivät kunniatehtävään Jenni Vartiaisen ja Cheekin eli Jare Henrik Tiihosen. Julkistamistilaisuus pidettiin torstaina 18.9. Säätytalolla Helsingissä.

- Äänestäjien perusteluissa oli listattuna Cheekin ulospäin suuntautuva persoona ja positiivinen olemus. Artistin sanoituksista huokuu myös varma ote elämästä, kertoo nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaopiskelija Janne-Tapani Simola.

Jenni Vartiainen puolestaan on nuorten mielestä erinomainen esikuva maailmassa, jossa ulkonäköpaineet vainoavat joka nurkan takana.

- Vartiaisen ei tarvitse monien muiden laulajien tapaan laulaa seksikkäänä olemisesta tai päihteiden ihannoinnista, sillä hänen valovoimainen karismansa ja aitoutensa artistina ovat taanneet hänelle vankan ja ansaitun paikan julkisuudessa, perustelee musiikkiteknologiaopiskelija Roosa Kerkola.

Tapaseura ry on organisoinut nuorten hyvien tapojen lähettiläiden valinnan vuodesta 2000 lähtien. Valinnan tekevät aina nuoret ja valinnan kohteita ovat julkisuuden henkilöt, jotka omaavat hyvät toimintatavat ja osaavat esiintyä positiivisesti.

Samalla Tapaseura valitsi vuoden 2014 käyttäytyjäksi kauppaneuvos Satu Tiivolan sekä hyvien tapojen lähettiläiksi pikajuoksija Nooralotta Nezirin ja poplaulaja Robinin (Robin Packalen).

Aiempien vuosien nuorten hyvien tapojen lähettiläiden valitsijat ja valitut http://www.tapaseura.fi/yhdistyksemme/nuorten-hyvien-tapojen-lahettila/

Lisätietoja:
opinto-ohjaaja Krista Velling, puh. 050 538 2379
Koulutuskeskus Salpaus, Orimattila

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.
www.salpaus.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs