Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » CentriaOpen-tapahtuma vetää Kokkolan kampuksen täyteen väkeä 27.-28.10.2015

Centria-ammattikorkeakoulu

CentriaOpen-tapahtuma vetää Kokkolan kampuksen täyteen väkeä 27.-28.10.2015

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2015 klo 11:16
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian Kokkolan kampus täyttyy vieraista ensi viikolla tiistaina ja keskiviikkona 27.–28.10. CentriaOpen -tapahtuman myötä. Tapahtumaan osallistuu lähes 800 koululaista opettajineen 14 eri lukiosta ja ammatillisesta oppilaitoksesta. Kaukaisimmat vieraat tulevat Oulusta ja Vimpelistä. Centria kertoo koulunsa päättäville nuorille opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista sekä opiskelupaikkakunnista.

- Olemme satsanneet ohjelmaan ja visuaalisuuteen tänä vuonna aivan ennennäkemättömällä tavalla. Tavoitteenamme on tarjota koko valtakunnan mieleenpainuvin kokemus jatko-opintoja miettiville nuorille, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Keskiviikkoiltana Centrian ovet avataan yrityksille ja muille sidosryhmille. Oktoberfest-henkinen ilta huipentuu ensimmäistä kertaa Kokkolassa vierailevan avaruustähtitieteen professorin ja vuoden puhujaksi valitun Esko Valtaojan luentoon ”Maailma 2020-2200”. Illassa on mukana myös Keski-Pohjanmaan Nenäsohva, jossa nähdään illan aikana yllätysvieraita rehtori Pekka Hulkon haastamana.

- Meillä on tupa täynnä myös iltatilaisuuden osalta, ja ihan kaikki halukkaat eivät tänä vuonna mahtuneet paikalle, kertoo Erkkilä.

CentriaOpen-tapahtuma nuorille järjestetään Kokkolan kampuksella osoitteessa Talonpojankatu 2, Kokkola 27.–28.10. klo 9.00–15.00. Yrityksille ja sidosryhmille järjestettävä tilaisuus on samoissa tiloissa 28.10. klo 17.00–21.00.

Media on tervetullut paikalle molempiin tilaisuuksiin!

CentriaOpen-tapahtuma järjestetään myös Ylivieskassa 3.-4.11. Tästä tiedotetaan myöhemmin lisää.


Lisätietoja antaa:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Kuva vuoden 2014 CentriaOpen-tapahtumasta (kuva: Roni Lamberg)

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs