Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » CentriaOpen-tapahtuma tuo satoja tutustujia ammattikorkeakoulun toimintaan

Centria-ammattikorkeakoulu

CentriaOpen-tapahtuma tuo satoja tutustujia ammattikorkeakoulun toimintaan

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 12:56
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

CentriaOpen 2013 -tapahtuma tuo ensi viikolla tiistaina ja keskiviikkona 26.–27.11. satoja tutustujia ammattikorkeakoulun kampukselle Ylivieskassa.

CentriaOpen on uusi konsepti, jossa on yhdistetty aiempina vuosina erillisinä tapahtumina järjestetyt kouluille suunnatut avoimet ovet ja yrityksille ja sidosryhmille suunnatut messut. Uudella konseptilla pyritään tekemään paremmin oppilaitoksille näkyväksi ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoimintaa ja toisaalta yrityksille tuomaan paremmin esille koulutusmahdollisuuksia.

CentriaOpeniin osallistuu tiistaina ja keskiviikkona lähes 700 koululaista opettajineen 21 eri lukiosta ja ammatillisesta oppilaitoksesta. Kaukaisimmat vieraat tulevat Haukiputaalta ja Pihtiputaalta.

- Nuorille suunnatussa tapahtumassa meillä on perinteisesti joku teema ja tänä vuonna olemme elokuvahengessä. Kampuksesta on tehty iso leffateatteri, jossa eri saleissa koulutuksia esitellään eri elokuvien tai televisiosarjojen hengessä. Somistus on luonnollisesti teeman mukainen aina popcorn-koneisiin saakka, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Päivien aikana esittelyissä kerrotaan opiskelumahdollisuuksien lisäksi työllistymisnäkymistä sekä millaisiin työtehtäviin eri tutkinnoista voi työllistyä.

Tiistaina illalla ammattikorkeakoulu avaa ovensa yrityksille ja muille sidosryhmille. Iltaan on ilmoittautunut yli 50 vierasta. Illan aikana kuullaan ”Ideasta innovaatioksi” -luento, jonka puhujina ovat Raita Sportin toimitusjohtaja Tuomo Hyvärinen sekä RD Velho Oy:n toimitusjohtaja Mika Kiljala.

Tilaisuudessa kerrotaan myös ammattikorkeakoulun palvelu- ja testaustarjonnasta ja yhteistyömahdollisuuksista. Vierailla on mahdollista illan aikana esimerkiksi koeajaa täyssähköautoa, skannata kengänlesti 3D-skannerilla, testata lämpökameraa sekä lisäksi saada neuvoja Tekesin ja EU:n puiteohjelmien rahoitushakemusten valmistelussa.

CentriaOpen-tapahtuma järjestetään Ylivieskan kampuksella osoitteessa Vierimaantie 7, Ylivieska 26.–27.11. klo 9.00–14.20. Yrityksille ja sidosryhmille järjestettävä tilaisuus on samoissa tiloissa 26.11. klo 17.00–20.00.

Media on tervetullut paikalle!

CentriaOpen-tapahtuma järjestetään myös Kokkolassa 10.–11.12. Tästä tiedotetaan myöhemmin lisää.

 

Lisätietoja antaa:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs