Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » CentriaOpen-tapahtuma tuo nuoret ja yrittäjät Ylivieskan kampukselle 3.-4.11.2015

Centria-ammattikorkeakoulu

CentriaOpen-tapahtuma tuo nuoret ja yrittäjät Ylivieskan kampukselle 3.-4.11.2015

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 07:29
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian Ylivieskan kampus täyttyy vieraista huomenna tiistaina ja ylihuomenna keskiviikkona 3.-4.11. CentriaOpen -tapahtuman myötä. Tapahtumaan osallistuu lähes 500 koululaista opettajineen 16 eri lukiosta ja ammatillisesta oppilaitoksesta. Kaukaisimmat vieraat tulevat Oulusta ja Pihtiputaalta. Centria kertoo koulunsa päättäville nuorille opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista sekä opiskelupaikkakunnista.

- Olemme satsanneet ohjelmaan ja visuaalisuuteen tänä vuonna aivan ennennäkemättömällä tavalla. Tavoitteenamme on tarjota koko valtakunnan mieleenpainuvin kokemus jatko-opintoja miettiville nuorille, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Keskiviikkoiltana Centrian ovet avataan yrityksille ja muille sidosryhmille. Oktoberfest-henkinen ilta huipentuu André Noël Chakerin luentoon ”Pako Jumilompolosta – suomalaisen matka huipulle”. Chaker on tunnettu mobiilimarkkinoijana, kansainvälisen tason lobbarina ja urheilubisneksen moniottelijana. Ylivieskassa hän puhuu suomalaisuuden ja liike-elämän menestyksen yhteydestä sekä verkostoitumisen merkityksestä.

CentriaOpen-tapahtuma nuorille järjestetään Ylivieskan kampuksella osoitteessa Vierimaantie 7, Ylivieska 3.-4.11. klo 9.00–15.00. Yrityksille ja sidosryhmille järjestettävä tilaisuus on samoissa tiloissa 4.11. klo 17.00–21.00.

Media on tervetullut paikalle molempiin tilaisuuksiin!

Lisätietoja antaa:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs