Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centrian uudet opetus- ja oppimismenetelmät esillä Koulutus kehittyy -messuilla 21.8.

Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian uudet opetus- ja oppimismenetelmät esillä Koulutus kehittyy -messuilla 21.8.

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2015 klo 08:59
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Opetus- ja oppimismenetelmien modernisointia on yhä enemmän vauhditettava 21. vuosisadan taitojen osaamisvaateiden ja digitalisaation myötä. Miten voidaan uudistaa pedagogiikkaa digiaikaan ja kehittää ammattikorkeakouluopettajuutta ja organisaation oppimiskulttuuria?

Centria-ammattikorkeakoulussa on haettu ratkaisuja haasteeseen reilun vuoden ajan Päivitä opettajuus digiaikaan eli POD-koulutusmallin avulla. Yhteistyössä Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen kanssa suunniteltiin kolmelle lukukaudelle ajoittuva koulutuspolku, jonka aikana opetushenkilöstö osallistuu kymmenen päivän yhteisölliseen ja käytännönläheiseen koulutukseen sekä toteuttaa kehittämistehtävänä työtään uudistavan opetuskokeilun.

- Satsaus on ollut varsin merkittävä, mutta meille on tärkeää, että ammattikorkeakoulun opetus  on kiinni ajassa. Digitalisaatio tuo melkoisia muutoksia niin opiskelijoille, opetukseen sekä opetusympäristöihin, ja koulutuksen kuluessa näitä on pyritty hahmottamaan ja ennakoimaan, valottaa lehtori Anna Pulkkinen.

Koulutus kehittyy -messuilla esitellään parikymmentä eri näkökulmaa siitä, kuinka opettajuutta Centria-ammattikorkeakoulussa päivitetään digiaikaan. Miten toteutuu uudistuva pedagogiikka autenttisen oppimisen, yhteisöllisyyden ja digitaalisuuden näkökulmista? Entä minkälaisia digiajan pedagogiikkaa ja arjen opetusta uudistavia käytänteitä syntyy?

Aika: pe 21.8.2015 klo 10–13
Paikka: Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Talonpojankatu 2A, Kokkola

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Centria-ammattikorkeakoulu ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius.

Tilaisuus on avoin kaikille, ja siitä on hyötyä erityisesti eri oppilaitoksissa kaikilla kouluasteilla opetustyötä tekeville. Tervetuloa!

Lisätiedot:
lehtori Anna Pulkkinen, anna.pulkkinen@centria.fi, 044 725 0084
yliopettaja Irja Leppisaari, irja.leppisaari@centria.fi, 044 725 0083

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs