Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centrian osaamista esillä ITK-konferenssissa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian osaamista esillä ITK-konferenssissa

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2015 klo 12:51
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi. ITK-konferenssin pääjärjestäjä on Hämeen kesäyliopisto. ITK2015-konferenssi järjestetään Kylpylähotelli Rantasipi Aulangolla Hämeenlinnassa 15.–17.4.2015. Konferenssiin odotetaan yli 1500 opetusteknologiasta kiinnostunutta osallistujaa.

Centria-ammattikorkeakoulu on konferenssissa mukana kolmella esityksellä. Yliopettaja Irja Leppisaari ja lehtori Anna Pulkkinen esittelevät tutkijatapaamisessa Centriassa toteutettavaa Päivitä opettajuus digiaikaan, POD-koulutusta. Tutkimusartikkeli ja siihen pohjautuva konferenssiesitys on tehty yhteistyössä Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen kouluttajien Merja Meriläisen ja Maarika Piispasen kanssa.

Irja Leppisaaren toinen esitys pohtii oppimiskulttuureja Suomessa ja Etelä-Koreassa otsikolla Pehmeä ja kova tie huipulle? Lisäksi ITK-päivien posterinäyttelyssä on esillä Irja Leppisaaren ja Leena Vainion (Omnia) tekemän e-mentoroinnin koulutusyhteistyön pohjalta syntynyt näkökulma: eMentorointi - tekniset välineet innostavat ja haastavat.

Lisätietoja:
yliopettaja Irja Leppisaari, irja.leppisaari@centria.fi, 044 725 0083
lehtori Anna Pulkkinen, anna.pulkkinen@centria.fi, 044 725 0084
http://www.itk.fi/2015/

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs